Connect with us

Érdekességek

Egyetlen kezdő Pro Bowlert sem adott a tavalyi szabadügynök-piac

Ha arra vártok, hogy kedvenc csapatotok majd nagy sztárt, jövőbeli Pro Bowlert igazol márciusban a szabadügynök-piac nyitásakor, akkor könnyen lehet, hogy csalódnotok kell – vagy legalábbis lejjebb vinni az elvárásotokat. Ugyanis egyetlen egy tavalyi szabadügynök sem került be az eredeti idei Pro Bowl keretbe.

Tegyük hozzá, hogy négyen “csereként”, alternatívaként bekerültek: a Chargers centere Mike Pouncey, a Colts tight endje Eric Ebron, a Jets visszahordója Andre Roberts és a Giants special teamere Michael Thomas. Nem a legnagyobb nevek vagy legnagyobb impact playerek, főleg hogy ketten “csak” a speciális egységben nyújtott munkájuk miatt kerültek be – ami persze nem elhanyagolható. Tavalyi adatot nem találtam hirtelen, de két éve ez a szám 8, három éve pedig szintén 4 volt.

Úgyhogy ugyan sok jó játékos fog csapatot cserélni a következő egy hónapban, nem feltétlen lesz akkora hatása a játékra, mint várnánk – vagy csak kevesebb szurkoló fogja szeretni a csapatot váltó játékosokat. Az NFL legnagyobb sztárjai ritkán váltanak csapatot és sokszor a nagy nevű igazolások sem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Ettől függetlenül minden bizonnyal ugyanannyira izgalomba fogunk jönni, ha kedvenc csapatunk olyan játékost igazol, aki szerintünk sokat tehet hozzá a franchise sikerességéhez.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!