Connect with us

Hír

Frank Ragnow egyetlen snapet hagyott ki újoncként, azt is a cipője miatt

Frank Ragnow nagy fogás volt a Lions számára tavaly, az 1/20-as játékos már újoncként meghatározó lett a csapatban. A guard és center poszton is bevethető falember végigjátszotta a szezont, minden meccsen kezdő volt és mindössze egyetlen egy snapen nem volt a pályán, azt is a cipője miatt.

 

 

A dolog apropója, hogy az egyik legnagyobb fiatal kosárlabda-tehetség, Zion Williamson úgy szenvedett sérülést nemrég, hogy szétment a cipője meccs közben. Hasonló volt a helyzet Ragnow-val is, akinek azért kellett lejönnie a pályáról a 16. héten a  Vikings ellen, mert szétment a cipője és félő volt, hogy az esetbe Williamsonhoz hasonlóan belesérült. A Lions szerencséjére nem lett nagyobb baj a dologból, de a rossz lábbeli így is elvett egy snapet, pedig óriási dolog, ha valaki végig a pályán van egy teljes szezonban (amolyan mini dicsőség) .

 

Ragnow kifejezetten jó évet zárt újoncként, még ha a statisztikáin feltétlenül ez nem is látszik. Ezzel kapcsolatban azonban érdemes megjegyezni, hogy az engedett siettetések több mint felét három meccsen hozta össze (az első két fordulóban és a Rams elleni mérkőzésen), a maradék 13 meccsen pazarul teljesített:

 

  • 1., 2. és 13. fordulóban: 2 sack, 6 QB-hit, 11 siettetés
  • az összes többi fordulóban: 2 sack, 4 QB-hit, 11 siettetés.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!