About the author

8 Comments

 1. 1

  István_Szamos

  Nem tetszik Funchess megszerzése, de hát Reich jobban tudja mit csinál, és Ballard sem szórja a pénzt csak úgy. Őszintén szólva jobban örülnék Inman szerződtetésének.

 2. 2

  Fetyke

  Látod kedves Chester mondtam én, hogy Barr nagyon nagy pénzt akar (persze ki nem azt akarna a helyében), és nem lesz majd egyáltalán olyan olcsó, mint amire te gondoltál.

 3. 3

  István_Szamos

  Ballard és Reich jobban tudják. Akár még be is válhat. Nagy nevet nem várok, mivel Ballard nyilatkozatai azt sugallják, hogy nem fog eszetlenül költeni, és csapatot épít azt meg inkább jó draftokkal lehet.

 4. 4

  LG

  Nagyon kíváncsi leszek az idei évi Raiders-re! Lehet, hogy hasonló utat járnak be, mint tavaly a Browns? :)

 5. Pingback: Free Agency Tracker 2019 | Fűzővel kifelé!

 6. 5

  Balázs Árva

  Szerintem zseniális húzás, ott van Cain aki még bizonyíthat, Funchess 24-25 éves még akár be is jöhet. Így jövőre legrosszabb esetben is ugyanitt áll majd elkapó fronton a Colts. De legjobb esetben Luck kitömi Funchesst labdákkal és eladjuk, Cain meg beválik.
  Persze majd utólag akkor okoskodhatunk :D

 7. 6

  Márton Farkas

  Bell? Miért ne ?

 8. 7

  István_Szamos

  Meglepne. Jelenleg röpködnek a csillagászati összegek. De Balkard arra is utalt, hogy olyan játékosokat igazolnak, akik illenek az öltözői kultúrába, Bell pedig primadonna. De ha nem talál csapatot, az ölünkbe hullhat.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team