Connect with us

Hír

Elcserélné a liga egyik legjobb guardját a Browns?

Az NFL Networknél dolgozó Aditi Kinkhabwala arról számolt be, hogy a Browns guardjának, Kevin Zeitlernek a neve felmerült több esetben is, hogy akár mozdítható is lenne Clevelandből.

Zeitler a liga egyik legjobb guardja, a PFF adatai alapján 2018-ban a liga legjobbja volt passzblokkolásban, emellé pedig évi $12 milliós fizetésével a harmadik legjobban fizetett játékos is a posztján. Ezt a szerződést azonban nem a jelenlegi general manager John Dorsey adta a 29 éves játékosnak, hanem a korábbi rezsim, ezért is merülhet fel talán az elcserélése.

Pedig a Browns nem áll egyáltalán rosszul a fizetési sapkával, sőt, nekik van a harmadik legtöbb elkölthető pénzük. Trade esetén be kellene nyelnie a csapatnak 7,2 millió dollárt halott pénzként, de felszabadítanának 5,2 millió dollárt.

Nem igazán tűnik jó döntésnek és reális opciónak Zeitler elcserélése, kivéve ha elég jó ellenértéket kapna érte a Browns. Ebben az esetben Joel Bitonio mozoghatna a helyére és a tavalyi második körös Austin Corbett lehetne a másik guard.

Illetve akkor tűnhet még jó döntésnek, ha abba a trade-be foglalnák bele, ami az éjjel bejárta a Twitter világát. A pletyka – és hangsúlyozzuk, pletyka – szerint a Browns szeretné megszerezni Odell Beckhamet a Giantstől és többen várnak nagy dolgokat a clevelandi franchise-tól a napokban ilyen téren. Jason La Canfora egyébként arról számolt be, hogy a Browns mellett a 49ers és a Raiders érdeklődik nagyon OBJ iránt, aki akár több első körös pickbe is kerülhetne. Vagy a Browns esetében Zeitlerbe és valamilyen pickbe.– azt pedig tudjuk, hogy Gettleman mennyire szeretne egy jól működő támadófalat felhúzni Eli Manning elé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!