About the author

6 Comments

 1. 2

  Buják

  Az elmúlt 2 évben óriási csalódás volt a srác……

 2. 3

  csak ezt ne

  Ez megint egy jó kis lépés a Cowboystól. Simán lehet upgrade is Beasley-hez képest, egy évre 5 milkát ez a próba bőven megér.

 3. 4

  gbpack91

  összességében nem sok babér termett az utóbbi időkben az ex packers WR-eknek rodgerstől távol … sem a kiöregedett sztár greg jennigs sem james jones sem tudta megállni a helyét új csapatában, nelson egy év utáni cutja sem nevezhető sikertörténetnek (2 meccset leszámítva nem sok mindent csinált a borzasztóan lelassult egykori személyes kedvencem)
  de ha nem akarjuk a kiöregedéssel járó sebességmegkopásra kenni a dolgot… a fiatalokat nézve pl abbrederis v janis sem rózsás a helyzet, új csapataiknál (detroit v browns) esélyük nem volt a kezdőbe verekedniük magukat…
  Nem is szurkolok cobbnak, 6 éven keresztül volt túlfizetve… évente 2 nagy játékot janis is tudott hozni újoncfizuval… 3 éve a rodgersszel való barátsága és nem pedig a teljesítménye tartott a csapatnál..

 4. 5

  Krisztian Fekete

  Nelson már Green Bayben is lassú volt. Viszont valahogy mindig ott volt, ahol kellett Rodgersnek egy elkapó a red zone-ban. És mindig el is kapta. Gondolom, Carr-al mát nem volt ekkora az összhang. De ha visszaigazolná a vezetés, szerintem lenne benne még egy 500 yardos, 10 TD-s szezon. Cobb viszont más tészta, nála nem éreztem azt, hogy hiányzik a csapatból.

 5. 6

  reszelo.aladar

  Nelsont kellene visszahozni és egy Larry Fitzgerald-féle slot pozícióba tenni, pont ahol Cobb volt. Larry már rég nem olyan gyors mint rookie korában, de a keze még mindig nagyon biztos. Nelsonról ugyanez elmondható és Rodgers is nagyon érzi, csukott szemmel is gond nélkül megtalálja.
  A Raiders cut óta kétlem, hogy ez csak nekünk jutott volna eszünkbe.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team