Connect with us

Hír

Beszólogatott egymásnak Twitteren AB és JuJu

Sosincs vége a pittsburgh-i szappanoperának a jelek szerint. Most épp a két kiváló elkapó, Antonio Brown és JuJu Smith-Schuster szólalkoztak össze Twitteren.

Néhány troll megpróbálta felidegesíteni Brownt azzal, hogy nem ő, hanem JuJu Smith-Schuster kapta a csapattársaktól a csapat-MVP díjat a szezon során. Erre pedig az volt AB válasza, hogy JuJu miatt nem jutott a Steelers a rájátszásba, hiszen a sorsdöntő 16. fordulóban a Saints ellen kritikus szituációban fumble-özött, ezzel elbukta a meccset a gárda.

Emlékeztetőül, a Steelers 3 pontos hátrányban, 41 másodperccel a meccs vége előtt a Saints 42 yardosán járt, JuJu elkapott egy labdát Big Bentől, majd kiejtette azt a szerelési kísérlet közben, a Saints megszerezte a lasztit és megnyerte a meccset. A következő héten így nem a saját kezében volt a sorsa a Steelersnek, AB nem volt hajlandó pályára lépni, a csapat nem jutott rájátszásba. Brown azóta Oaklandben, JuJu pedig a Steelers első számú fegyvere.

Na de a sztorinak itt nincs vége, JuJu ugyanis válaszolt. Azt írta, hogy ő mindig is szeretettel és tisztelettel fordult Brown felé és őszintén örült, mikor Oaklandbe került és kapott egy zsíros szerződést. Aztán most meg ő szólogat be neki? Őrület, hogy mekkora lehet Brown egója, ha olyanoknak szólogat be, akik szeretettel fordulnak felé.

Na szóval ez a helyzet. Brown már nincs Pittsburghben, de így is megy a szappanopera.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!