Connect with us

Hír

A Dolphins idei mantrája: Nem a tehetség számít

Ha valaki belép a Miami Dolphins edzésközpontjába és elindul a pályára, akkor egy nagy TNT feliratot láthat. Persze nem a robbanóanyagra, vagy épp Dobrády Ákosékra kell gondolni, ez a rövidítése a Takes No Talent mantrának, amit nagyjából úgy fordíthatunk, hogy nem kell ehhez tehetség, vagy nem a tehetség számít. Brian Flores ezzel próbálja a jelek szerint motiválni játékosait.

Ez egy nagyon magas labda, lássuk be. A Dolphinsé jelenleg minden bizonnyal a legtehetségtelenebb roster, ami persze nem csoda annak fényében, hogy felvállalták a tankolást (rebuildet, ha úgy jobban tetszik), idén nem költöttek semmit, eladták a sokat kereső játékosaikat és betáraztak jövő évi pickekből (és pénzből). Így rengeteg olcsó poént el lehetne sütni, amit most nem teszünk meg, de a kommentek közt várjuk őket sok szeretettel.

Floresék viszont okkal montrázzák ezt, és nagyjából azt akarja jelenteni, hogy a kis dolgokhoz nem kell különösen tehetségesnek lenned, csak oda kell figyelned az apró részletekre. Dolgozz keményen, ismerd a szabályokat, ne mozdulj lesre vagy ne kövess el false startot és állj fel rendesen a helyedre a pályán (rád nézünk Dee Ford). Ezekhez semmilyen tehetségre nincs szükség.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!