Connect with us

Hír

A Seahawks elengedte Baldwint és Chancellort is

A Seahawks elengedte két sztárja kezét és hivatalosan felmondta Kam Chancellor, illetve Doug Baldwin szerződését is. Chancellor már tavaly sem tudott játszani, gyakorlatilag visszavonult, míg Doug Baldwinról épp a draft előtt jelentek meg információk, hogy egészsége miatt minden bizonnyal nem fog tudni többet pályára lépni.

Ők ketten a franchise történetének ikonikus figurái, akik alapvető részesei voltak a bajnoki kultúra kialakításának. Két példamutató versenyszellem és vezéregyéniség mind a pályán, mind azon kívül. Ezek a legendás játékosok mindig is a Seahawks család részei lesznek.

– írta John Schneider general manager a közleményében.

A hírek szerint Baldwin is vissza fog vonulni, ez a kivágás pedig lehetővé teszi számára, hogy megtartsa az aláírási bónuszát és hogy ne kelljen visszafizetnie semmiféle egészségügyi záradékból származó összeget ($2,8 millióra rúgott volna ez összesen). Szóval ezért nagy respect a Seahawksnak.

Baldwin egyébként 493 elkapásával 3. a Seahawks örökranglistáján, 6593 elkapott yardjával szintén harmadik, 49 elkapott TD-jével pedig a második. Nem rossz egy draftolatlan játékostól.

Ezzel pedig már csak négy játékos maradt a Seahawksban abból a csapatból, amelyik pályára lépett a Patriots elleni Super Bowlon: Justin Britt, Bobby Wagner, Russell Wilson és K.J. Wright.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!