Connect with us

Hír

Gary külön kérte Clay Matthews mezszámát

Clay Matthews idén távozott a Packerstől és nem tartott sokáig, míg újra elkelt a híres 52-es mezszáma. Mikor a Packers kitette Rashan Garyt az 52-esre photoshoppolt mezben, CM3 csak annyit válaszolt twitteren, hogy “Még ki sem hűlt a test, lol”, tehát nem feltétlen örül, hogy más viseli szeretett 52-esét. Az első körös Gary viszont külön kérte, hogy ebben léphessen pályára, még ha nem is feltétlen Matthews miatt.

Ötből kettő az három, én pedig hármas voltam az egyetemen. De Clay Matthews olyan játékos volt, akinek sokat figyeltem a játékát. Én nagyobb darab srác vagyok, de láttam a játékát, a szenvedélyét… imádtam. Amint megláttam, hogy szabad a mezszám, kellett nekem.

Gary előtt még hosszú út áll, hogy felnőjön az 52-eshez, hiszen Matthews a franchise all-time sack leadereként hagyta ott Green Bayt 83,5 zsákolással – ugyanennyit szerzett Reggie White és Kabeer Gbaja-Biamila is.

Ha egy ilyen szervezetbe kerülsz, akkor megérted, hogy mekkora játékosok játszottak itt előtted és mihez kell tartanod magad. Mindig, amikor felveszem az 52-es mezt, az sokat fog jelenteni számomra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!