Connect with us

Magyar foci

Így áll a HFL az utolsó forduló előtt

Az alapszakasz öt fordulójából négy már le is zárult a magyar kiemelt amerikai fociligában (HFL), viszonylag tiszták az erőviszonyok és a rájátszás párosításairól is elég jó képet kaphatunk az utolsó kör előtt. A versenykiírás furcsasága miatt idén mind a hat csapat bejut a rájátszásba, az alapszakasz első két helyezettje automatikusan az elődöntőbe jut, míg a 3-6. helyezettek wild card mérkőzéseket játszanak.

A Budapest Wolves a Cowbells elleni győzelmével bebiztosította az első kiemelését, így biztosan nem kell pályára lépnie a wild card körben, és tét nélkül játssza majd le a Capitals elleni mérkőzését. A második helyért és az extra pihenőért a Fehérvár Enthroners és a Budapest Cowbells küzd majd meg a zárófordulóban, épp egymás ellen Fehérváron – a találkozót a Digi Sport is közvetíti.

A negyedik helyet a Kijev Capitals már bebiztosította, azonban különleges helyzetének köszönhetően hazai pályán biztosan nem rendezhet wild card meccset, így vagy az alacsonyabban rangsorolt ellenfeléhez látogat majd, vagy találnak egy semleges pályát a találkozóra. Az 5. helyért a Győr Sharks és a Miskolc Steelers küzd majd meg az utolsó körben, épp egymással találkoznak a felek Felsőzsolcán. A nyertes a Kijevvel mérkőzik a rájátszás első körében – és így potenciálisa hazai pályán rendezhet wild card meccset -, a vesztes pedig az Enthroners – Cowbells találkozó veszteséhez látogat majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!