About the author

12 Comments

 1. 1

  Fetyke

  “A fő kérdés minden bizonnyal az lesz, hogy volt-e tényleges fizikai erőszak, vagy volt-e fenyegetés erre vonatkozólag.”

  A video alapján ez nem kérdés, nem lehet az. Az inkább, hogy Zeke milyen tudatmódosító szer hatása alatt állt? Csak pia volt e benne, vagy esetleg valami más cucc is?

 2. 2

  Tibor Cseh

  Ránézésre 5 év fegyház.

 3. 3

  Utólag Okos Kapitány

  Halálbüntetés

 4. 4

  Gergely Nagy

  Az ewok maci biztos romlott rohamosztagos húst evett, ezért csapott le újra xd

 5. 5

  kitalaltnev

  Elmegy az esze… De kár lesz érte, hogy ha majd egy nagyobb balhét csinál. ?

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Zeke gondolkodj! Zeke legyen eszed! Zeke! Áh… Zeke! Rpo balra. B lyuk. Ha nincs hand-off, seam route. 15 yardnál nézz föl a jobb vállad mögött.

 7. 7

  Vicgeordie

  reménytelen a srác. ha nem most meszelik el, akkor majd később fog újra valami kreténységet művelni…

 8. 8

  Noel

  Nehogymár ebből akár eltiltás legyen… már a két évvel ezelőtti eltiltás is vicc volt szerintem (ártatlannak bizonyult) de most ez nehogymár eltiltást érjen hogy nekimegy egy biztonságiőrnek (meg se ütötte meg semmi). Persze Joneséknak el kéne vele beszélgetni mert ez már tényleg a sokadik balhé, és egy idő után el fog fogyni a türelem a liga és a csapat részéről is, de ez most nagyon fel lett fújva szerintem

 9. 9

  Fetyke

  1.) Nem bizonyult ártatlannak. Legfeljebb csak büntetőjogilag annak tekinthető, mert nem ítélték el, mert nem jutott abba a szakaszba az ügy, mert lefizette a hölgyet, és az visszavonta a feljelentését, és ezzel megszűnt az ügy. De! Senki nem mondta ki, hogy Zeke ártatlan lenne. Sőt! Közvetetten a bíróság tulajdonképpen elítélte, amikor helyben hagyta a liga 6 meccses eltiltását.
  2.) De bizony, ez büntetést érdemel. Kívánom, hogy legközelebb egy diszkóban egy ugyanekkora kan cigány csak így meg sem ütve, meg semmit sem csinálva alázzon meg téged a barátaid/barátnőd előtt, csak mert megteheti, csak mert jóval nagyobb nálad. És akkor utána térjünk vissza erre az esetre is.
  Zeke visszaeső, a tette valóban nem egy hatalmas dolog fizikailag, de a mögöttes szándék kiirtandó a profi sportolók magatartásából. Ezért ha én lennék Goodell akkor kapna 2 meccset, ha elfogadja a büntetést, és 4-et, ha nem. És akkor azt gondolom, hogy jóindulatú lennék Zeke-vel szemben.

 10. 10

  Fetyke

  Jó, ott túloztam valóban. :)

 11. 11

  Tibor Cseh

  Lehet,hogy ott se vót…

 12. 12

  katonadani

  (az első pontnál igazad van az utolsó mondat kivételével, a bíróság ugyanis csak azt mondta ki abban az esetben, hogy a liga dönthet erről saját maga és a bíróságnak nincs beleszólása)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team