About the author

10 Comments

 1. 1

  Gábor Ujvári

  Bohoc

 2. 2

  Boci

  majd a Ravens meg a browns secondary lehalássza a labdáit a jags helyett

 3. 3

  csak ezt ne

  A Steelers Bell eltávozását is kiheverte, jó eséllyel kiheverheti AB elvesztését is. Egy-egy játékos nem a világ. Az sokkal nagyobb baj, hogy a szakmai stáb képtelen volt a korábbi évek sikereihez fogható konzisztens játékot összerakni. Nagy győzelmeket, érthetetlen vereségek követték, és vice versa, évek óta. Ráadásul a kulcsmeccsek se sikerülnek, éppen az igazi fókusz hiánya miatt.

  A Steelers azért szerintem se kevésbé esélyes a rájátszásra, mint a Browns, amelynek most bivaly játékosgárdája van, de még semmit nem bizonyított új edzői kara. A Ravens és a Cincin szerintem nem lesz idén komoly tényező, úgyhogy ott a lehetőség valóban. Nagyon érdekes lesz ezt a párharcot is figyelni, melyet sokakkal ellentétben korántsem gondolok lefutottnak.

 4. 4

  Bélabá a csótány

  12 INT/szezon átlag a 2010-es években.
  Rodgers:6,5 INT/szezon
  Brady:8 INT/szezon
  Eli:16,7 INT/szezon
  Wilson:9 INT/szezon
  Flacco:12,4 INT/szezon

 5. 5

  Everlast77

  Business is booming :D

 6. 6

  Antal Kovacs

  “szeretetáradatát” -> szerintem a “szeretetáradat” inkább felőled sugárzott, de én abszolút kívülálló vagyok, és statisztikákat sem hoztam, ennek alátámasztásra.
  “Big Ben-nel szemben én elfogadom a nemet” – miért mással kapcsolaban nem?
  Amúgy az, hogy Rodgersnél az volt a baj, hogy kidobálja a labdát oldalra nehogy pick legyen, itt meg az, hogy mennyi de mennyi INT-et dob, na az érdekes.

  Mindegy, nem baj ha nem válaszolsz, “just move on with your life”

 7. 7

  Antal Kovacs

  A poén először nem jött át, bocsánat, már tudom ez melyik eszmefuttatásodra vonatkozott a sok közül…

  “Komolyan normálisnak tartod az ilyen viselkedést, amit ő is bemutat, és megint én vagyok a rossz, mert én nem? :D Van baj…” semmiképp nem arra akartam utalni, hogy egyetértek BB vagy ARod viselkedésével, csak felhoztad megint a Packers drukkereket, de tudom, hogy azért mert nem akarod BB-t kritizálni miattuk, mert ők nem értettek veled egyet. Mégis egy BB kritika volt az első hozzászólásod, ami nem arra vonatkozott, hogy milyen ember, hanem hogy mennyi INT-et dob, én meg ezt nem értettem. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen embernek tartom, vagy hogy voltak e kritizálható megnyilvánulűásai.

  A második pont félreérthető volt, de leírtad mi volt az eredeti gondolat, most már értem.

  “Jah, és megint nem én reagáltam a saját véleményemre” – nem, én reagáltam a te véleményedre. Ha érdekel foglalkozol vele, ha nem nem, úgy látom az előbbi van. A “Move on..” arra vonatkozott, hogy neked sem kell elfogadnod az én véleményemet, lehet nem egyetérteni :) Jó lenne az a kurzus, nem csak nekem…

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Ebben az évtizedben: Hatszor bejutottak a PO-ba. Négyszer megnyerték a csoportot. Ötször volt Pro Bowl selection. TD-ban pedig megdobta az INT dupláját. Kétszer vezette a ligát yardokban (ez kettővel több, mint amit Rodgers összehozott). Egyszer kipörgött az 5000 yard is. Kétszer a 30 TD is. Ez biza nagyon jó karrier. Amit off field adott elő, na az a gáz.

 9. 9

  Tibor Cseh

  Szerintem inkább szedj fogalmazásgátlót napi 3×2 szemet.Ezzel megkímélnéd azokat,akiknek van élete is,csak beugranak ide naponta egyszer elolvasni a cikkeket,nem kellene az ömlengéseiden átrágniuk magukat a hsz. rovatban.

 10. 10

  Megawatt Szvetozár

  A Packers cikket nem láttam, most kíváncsiságból belenéztem. Én is szeretem a statisztikákat, ez közös bennünk! :) Rodgers égetés ügyben egyetlen post alá kb. 37 500 karaktert kommenteltél. Összehasonlítás képpen a Toldi kb. 56 000 karakter, tehát alig 50%-kal több. És azt Arany másfél évig írta, nem másfél napig, mint te. Csodálod, hogy szeretnek? ;)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team