Connect with us

Hír

Everson Griffen utódjával tárgyal a Vikings

A Vikings nagyon jól ért ahhoz, hogyan kell tehetséges pass rushereket draftolni és kinevelni, elég csak a korábbi 3. körös Danielle Hunterre vagy 4. körös Everson Griffenre gondolni. A csapat legújabb felfedezettje Stephen Weatherly, aki lassan kezd beérni, ugyanakkor a megtartásával akadnak problémák.

 

 

A 25 éves Stephen Weatherly három éve 7. körös pick volt, de szép fokozatosan a kezdőig verekedte magát. Tavaly 16 meccsen játszott, Griffen hiányában hat meccsen kezdő volt, ráadásul pont ugyanolyan számokat hozott, mint a veterán klasszis (bár Griffen messze nem volt csúcsformában a mentális gondjai miatt):

 

  • Griffen – 585 snap, 28 nyomásgyakorlás, 68-as PFF-értékelés
  • Weatherly – 524 snap, 27 nyomásgyakorlás, 66,8-as PFF-értékelés.

 

A fiatal játékos nemrég elmondta, hogy nagyon szeretne hosszú távon a Vikingsben maradni, és Zimmerék is nagyon szeretnék, ha maradna, így jelenleg a hosszabbításon dolgoznak. Ezzel csak az a baj, hogy a Vikings nem áll jól a cappel, az idei évre már csak 1,1 millió dollárja van, amibe nem nagyon férne bele egy hosszabbítás. Pedig nem ártana most hosszabbítani, egy jobb szezon után nem kizárt, hogy Weatherly 8-10 milliót is elkérhet majd a piacon.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!