Connect with us

Hír

Tony Gonzalez: Sírtam, depressziós voltam és vedeltem

Tony Gonzalez minden idők talán legnagyszerűbb TE-je, egyedül Rob Gronkowski fogható hozzá. Nem meglepő, hogy amint lehetett, beválasztották a Híresség Csarnokába, ő pedig mindezt egy 39 perces beszéddel hálálta meg, ami a legtöbb volt a nyolc friss Hall of Famer közül. A beszéde legérdekesebb része talán az volt, amikor visszaemlékezett karrierje legnehezebb részére.

 

 

Meccsenként kétszer le voltam ültetve a padra, a közönség kifütyült, az újságok bustnak kezdtek nevezni és valahol jogosan. Emlékszem, mennyire fájt mindez, milyen mély gödörbe kerültem – csak ültem a szobámban, sírtam, depressziós voltam és vedeltem

 

– mesélte a TE a második szezonjáról, amikor vezette a ligát elejtett passzokban (16). A testvérének hála viszont sikerült felállnia a padlóról, és ettől a ponttól kezdve megállíthatatlan volt.

 

Az 1997-es draft 1/13-asa a második szezonja után még 15 évet játszott a ligában, és mindössze egyszer nem lett Pro Bowler, 10-szer választották All-Prónak, 2004-ben vezette a ligát elkapásokban, visszavonulása után az övé volt minden idők legtöbb yardja (15 127), elkapása (1 325) és TD-je (111) tight endként, előbbi kettő rekordját pedig még mindig tartja.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!