Connect with us

Hír

A tervek szerint Antonio Brown játszani fog vasárnap, pedig még mezszáma sincs

Ian Rapoport infói szerint a Patriots nem tud arról, hogy Antonio Brown bármilyen okból kifolyólag ne léphetne pályára a hétvégén, így a Bill Belichick játszatni fogja a klasszis elkapót. Természetesen az liga még közbeszólhat, bár erre már kevés az esély, az ugyanakkor már problémát okozhat, hogy Brownnak jelenleg nincs mezszáma.

 

 

AB idén már kiverte a balhét a sisakja miatt, így feltehetően ragaszkodik a 84-es számhoz, amit egész életében viselt (a fenti képet is ő posztolta ki az Instájára). A gond ezzel az, hogy a Patriots 84-ese Ben Watson. Az ilyen helyzetek gyakoriak, és általában úgy oldódik meg, hogy az egyik játékos fizet a másiknak. Most ez némileg macerás.

 

Az NFL szabályai tiltják a szezon közbeni mezcserét, de mivel AB friss igazolás, Watson pedig eltiltás miatt még nem lépett pályára, ez nem kizáró ok. Magával a TE-del sem lesz vélhetően különösebb probléma, egyáltalán nem kötődik a 84-eshez, az elmúlt nyolc szezonban 82-es mezszámban játszott. Ugyanakkor Watson az eltiltása miatt semmilyen módon nem léphet kapcsolatba a csapattal, de még csak nem is beszélhet fociról a csapattársaival.

 

Az nem egyértelmű, hogy a mezcseréről tárgyalni szabályellenes vagy sem. De mivel AB-nek jelenleg nincs hivatalos mezszáma, így feltehetően most próbálja valahogy elmorzézni Watsonnak, hogy cseréljenek. Kíváncsian várjuk, mi lesz a Jersey-gate vége.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!