Connect with us

Hír

A Texans úgy szerezte meg egy vagyonért Tunsilt, hogy nem szerződött le vele

A Texans és egész pontosan Bill O’Brien ismét bizonyítja, hogy nagy szükség van egy general managerre. Már maga a trade is bizonyítja ezt, ahol két első- és egy második körös picket adott a Dolphinsnak Laremy Tunsilért és Kenny Stillsért cserébe (plusz mindkét oldalon egy kis apró), de az még kristályosabban mutatja a GM hiányának problémáját, hogy úgy hajtotta végre ezt a cserét, hogy előtte nem egyezett meg Tunsillal a szerződéshosszabbításról.

Minden valamire való GM csak és kizárólag akkor cserélt volna a Dolphinsszal, ha előtte meg tud állapodni Tunsillal. Bill O’Briennek erre azonban nem volt szüksége, majd megoldja később – állítólag folynak már a tárgyalások. Egy ilyen trade után azonban mekkora alkupozíciója van a csapatnak? Nulla. Minden kártya Tunsil kezében, és ha az ügynöke nem hülye, akkor simán a legjobban fizetett tackle lesz, ráadásul arra is megvan az alkupozíciója, hogy magasan az legyen.

Ha akarnák, QB-pénzt is kérhetnének a szolgálatukért, hiszen nincs az az isten, hogy a Texans két első- és egy második körös picket adjon csak azért, hogy 2 (franchise taggel három) év után  elengedje a tackle-t. Simán meglehet a történelem első évi $20 millió dolláros támadófalembere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!