About the author

21 Comments

 1. 2

  Everlast77

  Mekkora :D Mondjuk a film is :)

 2. 3

  BennieBoy

  Nekem már akkor feltűnt a párhuzam, mikor draftolták, de senki nem értette itt a poénokat a live alatt ezelőtt 3 évvel :D

 3. 4

  Zoltán Debreczeni

  A birkák…
  Viccet félretéve: csomószor hallhattuk a kérdést, hogy Goffri vajon jó e vagy csak Mekvéj olyan okos, hogy jól takarja a hibáit a rendszer. Vajon fejlődik e? Stb.

  Most a Rams álláspontját láthatjuk.

 4. 6

  Fetyke

  Minden csak viszonyítás kérdése. :)
  Ha azt nézzük, hogy Gurley-t messze a legjobban kereső futóvá tették, míg Donaldot is a legjobban kereső védővé, akkor Goff-ot bizony eléggé leértékelte a csapat. :D

 5. 7

  Zoltán Debreczeni

  Ahol én ülök, onnan nézve Gurley túl van fizetve.

 6. 8

  Pizsama

  CJ Anderson likes your comment. :D

 7. 9

  László

  Gondolom akkor az idei pénze már nem nagyon változik, mert már kiürítették a kasszát, viszont akkor a következő szezontól fog bedurvulni a pénze. Nem tudom mennyire jó módszer hosszú távon ennyi top fizetésű játékost tartani.

 8. 10

  Pizsama

  Mintha mindenki jövőbe látó jós lenne mikor gigaszerződésekről van szó.
  Lássuk hogy alakulnak Goff következő szezonjai. Addig felesleges ítéletet mondani a szerződésről.

 9. 11

  Fetyke

  Valóban, de attól még ő is viszonyítási pont lehet.

 10. 12

  Csabesz20

  Azért Donald nem csak a legjobb védő a ligában, hanem a liga Top3 játékosának egyike. Azért Goff nálam a Top 10-be sem fér be a posztján. Gurley Top5 a posztján, így valamennyire az ő szerződése is érthető.

 11. 13

  ThySoul

  Kedvenc kommentem: több mint 44 milliót kapott minden egyes pontért, amit az SB-ben szerzett a Rams :D

 12. 14

  Tamer Link

  Háááát? Az Ő pénzük.

 13. 15

  pritek

  Mondanam, hogy muhahha, de kerdes, hogy milyen lehetosegekbol valaszthattak. Er ennnyit a pali? Messze nem. Volt mas lehetoseguk? Fa se tudja.
  Minden esetre a ballers remekul idozitett 😊

 14. 16

  rowi

  igen, ez egyébként egy elég jó kérdés, hogy mit lehet tenni szerződéshosszabbítás címén egy QB-val karrierév és SB-ba jutás után. lehet, hogy tényleg csak ezt… még akkor is ha mcvay imádja, a piac “jó/kiváló qb” kategóriában szinte minden évben elég vékony, szóval előfordulhat, hogy nincs más megoldás, és az aktuálisan sorra kerülő franchise QB-t topfizetéssel kell megkínálni…

 15. 17

  Skyfire

  Nem tartom fairnek hogy ennyire nagy különbség van az irányító és támadó fal játékosok között… És mivel ez egy csapat játék én örülnék ha % cap lenne a szerződésekbe, szóval az irányító nem kaphat 30 40%al nagyobb fizetést mint a támadó fal, lehet fontos a feladata de a csapat többi része nélkül nem tudna villogni, el kell kapni a labdát és meg kell fogni a védőket…

 16. 18

  László

  Goff egyértelműen franchise Qb, szóval sok választásuk nem volt, talán még jobban is jártak mintha mondjuk 1-2 év múlva kellett volna megfizetniük.

 17. 19

  pritek

  Én azért ezt így nem jelenteném ki, hogy egyértelmű franchise QB. Tök átlagos a csóka eddig.

 18. 20

  csak ezt ne

  Nem értem. Miért kell ezt legalább egy évvel hamarabb meglépni a kelleténél? Miért nem használják ki a vissza nem térő lehetőséget, hogy olcsón játszik egy már komoly tapasztalatokat szerzett irányító?

  Simán mondhatnák neki, hogy bírja ki az első öt évet, de legalább négyet és akkor megjön a pénz. Kössenek erre egy biztosítást, előszerződést, ha véletlenül katasztrofálisan megsérülne. Pont Goff esetében nem kell tartani attól, hogy meglógna, tudja, hogy kell neki az edzője. Látja, hogy köré raknak egy potens csapatot, amivel egy hosszú, és dollárokban fürdő karriert építhetne, ha most szerez egy gyűrűt. Ezt így csinálják, más csapatok is, tehát akkor rendben van. Kb ez lesz a magyarázat úgyis.

 19. Pingback: Hosszabbított tight endjével a Rams | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team