About the author

8 Comments

 1. 1

  renningan

  Az előző szerződéses cikk kapcsán, csak a miheztartás végett: a szerződések összerakásához a kiszivárogtatott, mindenki számára elérhető, kvázi nyers adatokat használtam fel. Minden esetben csak és kizárólag ezekből dolgozok és rakok össze minden komolyabb szerződést egy saját adatbázisba, manuálisan beállítva a képleteket, hogy minden speciális kitételnek megfeleljenek (más forrást nem használok, az egyszerűsített képletek miatt sok esetben ugyanis félrevezetőek, mint volt az a Zeke Elliott szerződésnél is). A saját rekonstrukcióimból vonok le következtetést és alkotok véleményt, illetve az összehasonlításokat is a saját adatbázisom alapján csináltam eddig is és fogom csinálni ezután is.

 2. 2

  Fetyke

  Elkapóhoz képest tényleg brutálisak ezek a számok! Gyakorlatilag majdnem irányító fizut kap Julio. Értem én, hogy talán a legjobb elkapó jelenleg a ligában, de szerintem ekkora hatása nincs a csapata játékára. Legalábbis múlt vasárnap ismét nem tudta átlépni a saját árnyékát (igaz Ryan sem).

 3. 3

  renningan

  Egyetértek. Szinte Megatroni magasságokban van fizetést illetve (arányosítva), pedig nem olyan jó játékos és nem is annyira domináns.

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Mivan? Dehát a Redzone ura!

  Ja. Nem ide. Bocs.

 5. 5

  Fetyke

  Most aztán jól megmondtad! Remélem most már így elég nagy fiúnak érzed magadat, hogy ide kiírhattál olyan szavakat, amiért anyuci otthon a szádra szokott ütni. Látod már ezért megért akkor ez a cikk.
  Egyébként pedig ne sajnáld, hogy ez egy patronos cikk lett, mert ahogy elnézem te úgy sem értettél volna belőle egy betűt sem…

 6. 6

  Everlast77

  Olyan jó szombat reggel a kv mellé ilyen kommenteket olvasgatni :D Baromarcú :D

 7. 7

  makosteszta

  Az FK! szerkesztői miközben olvassák a kommented: https://media3.giphy.com/media/A79Rxmadg4A6Y/giphy.gif

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team