Connect with us

Prémium cikkek

Julio Jones szerződése nem kamu, köröket ver mindenkire

Nagy nehézségek árán, de végül megszületett Julio Jones új szerződése: a már meglévő két évhez kapott még hármat 66 millió dollár értékben, amiből ráadásul 64 millió dollár teljesen garantált. Ő lett minden idők legjobban kereső elkapója, de nem csak papíron, mint például Michael Thomas – Julio Jones tényleg brutálisan sokat keres.

 

Nemrég jött ki Field Yates Jones szerződésének néhány részletével, amelyekből már rekonstruálni lehet az új kontraktust. Előtte azonban nézzük meg, mi volt a kiindulási pont:

 

 

 

 

 

Jones szerződéséből még két év volt hátra, amikor megkapta a hosszabbítást. Ez már semmilyen garantált tartalmat nem tartalmazott, vagyis a játékos teljesen ki volt szolgáltatva a csapatnak. Az idei évben 9,6 milliót keresett volna, illetve a könyvelésben megjelent még 2,4 millió dollári aláírási bónusz az előző hosszabbításból, illetve kétszer 1,46 millió dollár. Ez utóbbi a tavalyi hisztije miatt létezik: a 2019-es fizetéséből 4,4 millió dollárt előrehozott a csapat aláírási bónuszként, így növelve az elkapó fizetését. Ehhez jött most a három év és 66 millió dollár.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!