About the author

6 Comments

 1. 1

  makosteszta

  Feltételezem ahogy halad előre a pályán a csapat, Kingsbury taktikája folyamatosan veszít az erősségéből, mert már nincs kellően nagy terület, és le lehet zónázni őket. Ilyen helyzetekben (pl redzone) is erőltette a Cardinals ezt a felállást, és ha igen, milyen hatékonysággal?

 2. 2

  Leonidasz007

  Nagyon jó kérdés. A sok elkapós felállással nem csak s passzjáték lett hatékonyabb hanem a futójáték is. Most nem emlékszem a konkrét statra de Johnson asszem életeben nem talalkozott ilyen light boxokkal mint ezen a meccsen, m egyszeruen nem tudott annyi lb-t fenn tartani a lions. Igy pedig a futas is ment amivel kozel a goal linehoz is tudtak hakadni. Es a goal line kozeleben is sok volt az 10 personal, fitz ugy szerezte a TDt amivel egyenlitettek. Egyebkent nem sokat jartak a red zobeban m az elejen nem jutottak el addig aztan meg nagy jatekkal szereztek egy TDt, meg a masiknal is gyorsan az egy yardoshoz ertek.

 3. 3

  renningan

  Ez a cikk, és az összes többi kis lakattal ellátott patreonos cikk is a patronoknak köszönhetően jöhetett létre. Az ő támogatásukkal reményeink szerint hosszú távon fenntartható, sőt fejleszthető lesz az oldal, ezt pedig extra cikkekkel szeretnénk nekik meghálálni. Ez is egy ilyen.

  Ha valakit érdekelnek ezek az extra cikkek, vagy csak szeretné, hogy még sokáig legyen FK!, akkor lehetősége van a támogatásunkra (nem kényszer, nem kötelező), amit előre is nagyon köszönünk. Minél több támogatónk lesz, annál több hasonló cikkel fogunk jelentkezni, hisz ez azt jelenti, igény van az oldalra és a munkákra, ezt pedig elsősorban így tudjuk honorálni.

  Ha viszont valakit zavar az, hogy bizonyos cikkeket csak a Patronok olvashatnak el, még véletlenül se legyen dühös vagy frusztrált. Mint ahogy fentebb írtam, ez és a jövőbeli összes többi, lakattal ellátott extra cikk a Patronok nélkül nem jöhetne létre, és ugyanúgy nem lenne lehetősége elolvasni. Nekik ajánljuk az összes többi anyagot, ami a cikkek minimum 90 százalékát jelenti.

  Az új patronoknak: Akik most lettek támogatóink, a cikk olvasásához a menüsorban lévő Bejelentkezésre kattintva tudnak bejelentkezni és olvasni a patronos cikkeket.

 4. 4

  akdestroyer

  Na ja. Ez az egyetlen cikkcsomag, amire az én befizetésem már kevés, és hát igen, szar érzés. :D
  Gondolom most kéne jönnie a toporzékolásnak, csak egy apró bibi van, nem vagyok agyhalott. :D
  Grat az 1000-es jubiláláshoz!

 5. 5

  Leonidasz007

  Nyugalom, nektek hála gondolkodunk rajta, hogy kicsit átszabjuk az árazást. Korai még ezt kijelenteni de egyelőre pozitivan csalódtunk, így a kisebb csomagod patronoknak szeretnénk kedveskedni

 6. 6

  akdestroyer

  Szerintem ezzel azért várjatok még.

  Most nagy a lelkesedés, de biztos lesznek majd visszamondások is, szóval azért kell pár hónap amire kitisztul a kép, hogy hány fix patronnal számolhattok hosszútávon, illetve kb mennyivel nő havonta az új előfizetők száma.
  Addig én nem variálnék.

  Ha számunkra előnyösen belenyúltok a csomagokba, annak nagyon örülni fogunk, de számolnotok kell legalább egy 10-20% visszaeséssel, mert azért lesz aki a csomaggal együtt hátrálni fog. :D

  De nem is ez a legneccesebb, hanem a tavasz. A SB bowl után jön a pangás, és szerintem számolnotok kell azzal is, hogy a következő őszig azért sokan kilépnek majd – hogy aztán a preseasonban újra csatlakozzanak.

  Szóval szerintem kb a jövő március-április lenne a legoptimálisabb arra, hogy belenyúljatok a dologba. Addigra jól látszódik majd hogy az offseasonban hányan lépnek le, (15-20%?), és akkor kb pontosan be lehet lőni, hogy mi az amit be tudtok vállalni kedveskedés címszó alatt.

  Egy dologra kell kurvára figyelni, hogy akárhogy is variáltok a csomagokkal, úgy tegyétek, hogy emelni már nem tudtok később, ha esetleg elszámoljátok magatokat.

  Vagy csak nagyon sok dislike árán.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team