Connect with us

Hír

TRADE: Tight endet szerzett a Seahawkstól a Steelers

A Steelers a 0-3-as kezdés ellenére is inkább eladja a draftpickjeit, mintsem gyűjti azokat. A Minkah Fitzpatrickért adott első kör után most egy ötödik körös picket áldozott fel a pittsburghi alakulat, hogy megszerezze a Seahawkstól a tight end Nick Vannettet – írja Tom Pelissero.

A Steelersnél Vance McDonald vállsérülése ezek szerint aggasztó, de ettől függetlenül nem feltétlen jó taktika az utóbbi évtized várhatóan legrosszabb szezonja közben eladni draft pickeket. A csapat így már elpasszolta a 2020-as első-, harmadik- és ötödik körös pickjét is (Fitzpatrick, Bush, Vannett).

A Seahawks oldaláról jó üzlet ez egy második számú tight endért, ráadásul Ed Dickson is pár hét múlva visszatérhet IR-ről, vagy akár felhozhatják Jacob Hollistert a gyakorlócsapatból. Will Dissly kiválóan teljesít jelenleg a passzjátékban, blokkolni pedig George Fantot szokta sokszor felküldeni a pályára a csapat kvázi hatodik falembernek, vagy de facto TE-nek. A hírek szerint emellett Luke Willson leigazolásán gondolkodik a gárda.

A 26 éves Vannettnek idén négy elkapása van 38 yardért és egy TD-ért. A 2016-os harmadik körös pick teljes profi karrierjét a Seahawksnál töltötte, 48 elkapással, 463 yarddal és 4 TD-vel rendelkezik. Újoncszerződése utolsó évébe lépett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!