Connect with us

Hír

Ha igazak a hírek, akkor tényleg idióták dolgoznak a Redskinsnél

A liga egyik legjobb LT-je, Trent Williams továbbra sem hajlandó a Redskinsben játszani és jó eséllyel ki fogja ülni az évet. Mike Garafolo információ szerint azonban hiába érdeklődött már többször is például a Browns, mindig rá lett csapva az ajtó John Dorsey-ra, a Redskins ugyanis majd csak a szezon után cserélné el a játékost.

 

Amennyiben ez igaz – és a Redskins két főagytrösztjét, Dan Snyder tulajdonost és a csapatigazgató Bruce Allent ismerve miért ne lenne az –, akkor tényleg idióták dolgoznak Washingtonban. Williams értéke nem fog nőni a szezon után, amikor a csapatok válogathatnak majd a szabadügynökökből és/vagy készülhetnek a draftról megoldani a pozíciót. Ellenben most jó áron lehetne értékesíteni valamelyik rájátszásért küzdő csapatnak, elég csak Laremy Tunsilra gondolni, aki többek között két első körért ment el.

 

Persze elképzelhető, hogy a csapat csak így akarja felverni a játékos árát a jövő heti zárás előtt, de ha Williams végül marad és kiüli a szezont, akkor a dilettantizmus új szintjére emelkedik a franchise. Arról nem is beszélve, hogy milyen rettentő negatív képet fest az a csapatról, hogy egy játékos inkább lemond több millió dollárról, minthogy a Redskinsben játsszon.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!