Connect with us

Hír

Október hónap legjobb játékosai

Véget ér az október is, jöhetnek a hónap legjobb játékosai!

AFC

  • Deshaun Watson, QB, Houston Texans
  • Stephon Gilmore, CB, New England Patriots
  • Justin Tucker, K, Baltimore Ravens

Deshaun Watson 148 passzából 108 volt sikeres (73%), dobott 1293 yardot és 10 TD-t (plusz 4 INT-et), emellé a földön is felpakolt 167 yardot és 2 TD-t a táblára. Annyira elhúzott mindenkitől, hogy egyetlen AFC-s irányítónak sem volt 6-nál több TD-je a hónapban. Gilmore 11 szereléssel, 2 interceptionnel, 7 leütött labdával és kiváló játékával segítette a Patriotsot, hogy veretlen maradjon. Érdekes, hogy szeptember legjobb AFC-s védője is ebből a secondaryből került ki, akkor Devin McCourty vitte haza a díjat. Tucker ebben a hónapban sem hagyott ki egyetlen rúgást sem, 7 mezőnygól és 10 extra pont került a neve mellé, és háromszor is megkapta a hét játékosa díjat. Karrierje során már hetedszer lett a hónap legjobb special teamere.

NFC

  • Kirk Cousins, QB, Minnesota Vikings
  • Nick Bosa, Edge, San Francisco 49ers
  • Zane Gonzalez, K, Arizona Cardinals

Cousins szeptembere nem volt valami fényes, mindössze 64,7%-os pontossággal passzolt 735 yardot, 3 TD-t és 2 interceptiont. Ehhez képest az októbere fenomenális lett, 78,5%-os pontossággal passzolt 1261 yardot, 10 TD-t és mindössze egy interceptiont. Nick Bosa négy meccs alatt 16 tackle-t, 9 negatív yardos szerelést, 6 sacket, egy kierőszakolt fumble-t és egy interceptiont is jegyzett, nem hogy a hónap újonc védője lett, hanem egyenesen a hónap védője az NFC-ben. Gonzalez 42 pontot szerzett októberben, 12 mezőnygóljából 11-et értékesített, emellé pedig mind a 9 extra pontját berúgta.

Újoncok

  • Josh Jacobs, RB, Oakland Raiders
  • Nick Bosa, Edge, San Francisco 49ers

Bosa teljesítményéről már fentebb írtunk, Jacobs pedig 62 futásból 313 yardot gereblyézett össze három meccs alatt, ebből kétszer is átlépte a 100 yardos határt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!