Connect with us

Hír

Az első csapattal edz, vasárnap bemutatkozhat Drew Lock

A Broncos szezonja már elúszott, de nem érdektelen a maradék öt meccs a csapat számára. Leginkább azért, mert a héten visszatérhet IR-ről Drew Lock, az idei draft második körében húzott irányító. Lock már az első csapattal edz – nagyjából a snapek 75%-át kapja a kezdőkkel ezen a héten Jordan Palmer információi szerint -, és ugyan hivatalosan még nem jelentették be, könnyen lehet, hogy ő fog kezdeni a Chargers elleni találkozón vasárnap délután.

Vic Fangio arról beszélt, hogy majd csak a meccs előtt dönt az irányítók sorsáról, de Brandon Allen nyilvánvalóan nem megoldás, Lockot pedig ki kell próbálni, hogy mit tud – ha esetleg ezen a héten nem is, jövő héten már szinte biztosan ő lesz a kezdő.

A fiatal QB-t még a szezon előtt kellett sérültlistára tenni, mert a jobb hüvelykujja megsérült. A Broncosban Joe Flacco kezdett a szezon elejétől, és egy 2-6-os mérlegre tudta vezetni a gárdát, majd ő is IR-en kötött ki nykasérülés miatt, így jöhetett a negyedéves Allen, aki karrierje első kezdő mérkőzéseit tudhatta le. Ezt meg is nyerte egyébként, azonban múlt héten a Bills ellen már pocsék teljesítményt nyújtott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!