About the author

15 Comments

 1. 2

  Pizsama

  Eagles beütött! Szakadok. XD

 2. 3

  petipajti

  én vagyok josh gordon… sírok :D :D :D :D

 3. 4

  Ben

  Csak szerintem hihetetlen, hogy a Dolphins keretével már nincs 1/1 közelben?
  Még 2 győzelem és nálam Flores az év edzője.

 4. 5

  István_Szamos

  Nyugi, jövő héten minden visszatér a régi kerékvágásba. Nem játszanak minden héten a Colts-al.

 5. 6

  acsdav2

  -Tannehill: Enyém a lábad Mariota!
  -Mariota: Ez úgy is csak egy rémálom.
  -Gonosz bohóc: Azt hiszem ez tényleg Tannehill

  Zseniális rész volt ez! :D

 6. 7

  acsdav2

  Ez csak elmélet, de a Dolphins szerintem azért kezdett el jól játszani, mert a Bengalstól kaptak egy fülest, hogy ők Burrowt vinnék. A többi csapat nem fog QB-t draftolni (Jets,Giants,Redskins) így Tua az övüké lehet 1/5-n is akár. A tervbe csak az piszkíthat bele, ha valaki hátulról felcserélne, de egyelőre csak a Buccs és a Broncos lenne erre esélyes papíron. Viszont előbbi mégis csak megtartaná Winstont, utóbbihoz pedig jobban passzolna Herbert, így azt gondolom a Dolphins jó helyzetbe került. Ami kicsit elszomoríthatja őket, hogy a Steelers pickje mégse lesz oly magas, mint remélték, így a Fiztpatrick-trade nyertese nem valószínű, hogy ők lesznek.

 7. 8

  Gergely Nagy

  Ez is :D

 8. 9

  ClayMatthews52

  Az Eaglest valamiért Bujtor István hangján olvastam

 9. 10

  Pásztor László

  Plusz 1 első körrel sosem veszíthetsz egy cserét. Szerintem a Dolphins remekül csinálja ezt a tankolást, a csapat nem tűnik annyira szarnak sem mostanában, plusz aki a rosteren maradt, az biztos tisztában van vele, hogy mit várnak el tőle a jövőben. Ha ezt a baromi nagy drafttőkét jól használják fel (ott van példának Gruden, ő is elég jól áll jelenleg), akkor a Jets és Bills felkötheti a gatyáját.

 10. 11

  Pásztor László

  Amúgy a Broncos-nál ott van Lock, miért draftolnának megint QB-t? Linebacker kell oda meg egy normális LT. Szegény Bowles minden meccsen csinál vagy 2 holdingot, katasztrófa sajnos a teljesítménye.

 11. 12

  Zsolt75

  Az a nevetés BB-től!!! kirázott a hideg. Nagyon király lett!

 12. 13

  acsdav2

  Lock-nak valószínűleg adni fognak egy évet jövőre, de szerintem ha egy Herbert elérhető lesz le kell csapni rá. Bowles a Buccs DC-je :D Bolles viszont valóban nem váltja be a hozzáfűzött reményeket.

 13. 14

  acsdav2

  1.Már, hogyne veszíthetnél? :) Ahogy le is írtad, a kulcs később az, hogy miként használják fel. Mivel a Steelers jó szezont fut, ez egy top 16-on kívüli picknek tűnik, ott pedig Fitzpatrick szintű tehetség már nem igen lesz elérhető.
  2.A Raiders nem az első körösök miatt javult fel. Ferrel egyelőre bust, Abraham egész évre kiesett. Jacobs az aki tényleg bitang módon fut, bár szerintem a falat, azért jól rendbe rakta Gruden hozzá.

 14. 15

  petipajti

  ez nem annyira esélytelen: bills, browns, jets, giants, bengals van még vissza (+philly, pats)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team