About the author

10 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Pár dolog: egy SB run után kapott szerződést, szerintem örültek, hogy ilyen olcsón megúszták.
  Az, hogy McVay megcsinálja Goff helyett az olvasást, rövid pórázon tartja, az lehet McVay hibája is. Idén látjuk, hogy a csodarendszere akadozik, és ez kihat az egész offense, pláne egy (még mindig) fiatal és igazán próbára nem tett QB esetén.
  Ha nem működik a támadófal, akkor nincs QB, aki konzisztensen magas színvonalon tud teljesíteni, ezzel csesztetni Goffot nem ér.
  Abból kiindulva, hogy McVay okos ember, kielemzi az idei kuka szezont (GM-mel együtt) és megpróbálnak változtatni, ezért egy év “haladékot” még simán adnék nekik. Goff azért bőven a Winston, Mariota szint felett van és látjuk, hogy mennyire nehéz a csapataik helyzete velük kapcsolatban.
  Kicsit hasonlít a helyzet Prescott helyzetéhez: franchise QB vagy nem? Új szerződést adni neki vagy tag-et? A pénz pedig: jön az új kollektív szerződés, lehet, hogy aprópénz lesz ez az összeg, és Prescott és az utána jövő QB-k, akik semmivel sem jobbak, simán megkapják a 40+ szerződést. És akkor ki lesz a hülye?

 2. 2

  chester

  A boven Winston/Mariota szint mit takar? Stilusra inkabb Mariotara hasonlit, de en csak annyi kulonbseget latok koztuk, hogy Goff nem serult allandoan (igaz en a hawaiival elfogult vagyok az atlagvelemenyekhez kepest).

  A franchise qb kerdes meg szerintem tul tag halmaz, te mit ertesz ez alatt? Azt aki abszolut kepes huzni a csapatat, vagy az akivel el tudod kepzelni, hogy hosszabb tavon is legalabb egy kezdo szintet tud tartani?

 3. 3

  ducksfan

  Bőven Mariota/Winston: nem gondolkodom, hogy lecseréljem-e.Egyelőre szerintem csak a hosszabb távon kezdő szint (azért szerintem ez sem megvetendő dolog), de én látok benne potenciált, hogy szintet tud lépni. Mivel az idei Rams szezon elúszott, Mcvay kicsit lazábbra vehetné az irányítást, és megnézhetnék, mit tud magától.

 4. 4

  Fetyke

  “Ha nem működik a támadófal, akkor nincs QB, aki konzisztensen magas színvonalon tud teljesíteni, ezzel csesztetni Goffot nem ér.”
  Azért Wilson neve mond valamit? Van az a klasszis, aki a hulladék Oline ellenére is tudja húzni a csapatát.

 5. 5

  ducksfan

  Wilson jogos, akkor már van egy.

 6. 6

  ThySoul

  Ezzel csak az a baj, hogy ilyen klasszisból évtizedenként van egy. Ergo szegény Goffnak felróni azt hogy nem tud úgy játszani fal nélkül mint Wilson teljesen értelmetlen. Szeritnem sem érdemelte meg azt a pénzt amit kapott, de azért csórinak ne varjunk mindent a nyakába.

 7. 7

  Fetyke

  Azért nem csak Wilson játszik jól nagyon gyenge támadófal mögött, de mivel ő a legkiemelkedőbb, ezért őt hoztam. Ott van Watson is. És érdekes, de valahogy Kirk 28 miliójánál nem volt szempont a kritikán aluli fal tavaly, simán ment a zsoldosozás meg a pénzéhesség. Pedig amúgy egyénileg ő tavaly is jól játszott, nagyságrendekkel jobban, mint idén Goff.

 8. 8

  Fetyke

  Watson? :)

 9. 9

  ducksfan

  Naaaaa :)
  A nem zsebirányítók közül pár évig Newton is jó volt. Viszont Goff nem az a rohangálós fajta.

 10. 10

  Zoltán Debreczeni

  Egy pozitívum van.
  Nem vörös.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team