Connect with us

Érdekességek

A Browns lehozta a teljes évtizedet pozitív szezon nélkül

A Browns vasárnapi Cardinals elleni zakójával 6-8-cal áll, ezzel pedig már biztos, hogy nem lesz pozitív mérlegű szezonja év végén. Nem újdonság ez persze Cleveandben, ugyanis ebben az évtizedben ez egyetlen egyszer sem jött össze a csapatnak – egészen pontosan 2007-ig kell visszamenni az időben, hogy ilyet találjunk a Browns történetében.

Az évtized alatt a Browns mérlege 42-115-1, ami messze a legrosszabb mutató az NFL-ben, a második legrosszabb Jaguars 50-108-cal áll, de a Jags legalább egyszer eljutott az AFC döntőjébe.

Azért még szurkolhatnak Clevelandben, hogy az évtized legjobb szezonját tudhassák maguk mögött, ugyanis szintén 2007 óta nem volt még csak nemnegatív szezonja sem a Barnáknak, ez pedig még összejöhet, amennyiben a Browns megveri a Ravenst és a Bengalst az utolsó két körben.

A Brownsnak egyébként matematikailag még összejöhet a tündérmese és Mayfiedék még befuthatnak a rájátszásba, bár azért nagy téttel ne fogadjunk rá. A két győzelem mellett ugyanis szüksége lenne még a csapatnak az alábbiakra:

  • a Steelersnek kétszer ki kell kapnia (Jets, Ravens),
  • a Titansnek kétszer ki kell kapnia (Saints, Texans),
  • a Coltsnak ki kell kapnia a Saintstől és meg kell vernie a Pantherst és a Jaguarst.

(via PFT)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!