About the author

25 Comments

 1. 1

  d zoli

  Eddig nem voltam biztos kit tegyek meg. De az Sf piros árnyalata jobb. Ők nyernek.

 2. 2

  bjeela

  Ezt a 49ers csak elveszítheti…

 3. 4

  apollo

  Amikor a legjobb védelem találkozik a legjobb támadókkal (bár statisztika szerint talán most nem a Chiefs a leghatékonyabb), mint most, akkor mindig a védelem jön ki győztesen, szóval az én tippem 49ers.

 4. 5

  Józsi14

  Remélem lesz áramszünet.

 5. 6

  Gergely Nagy

  Alex Smith Bowl 🙃

 6. 7

  acsdav2

  Mi ez a 9ers imádatod Bjeelám? :)

 7. 8

  conspiracy theory

  Ha a 49ers nyer, akkor JimmyG-nek feleannyi gyűrűje lesz, mint TB-nek, és megelőzi a Manning-eket. :)

 8. 9

  bjeela

  Ilyen alapon tegnap épp lehettem volna Titans mániákus, aki felpattant a bandwagonra, pedig csak arról van szó, hogy teccett, amit csináltak és többet láttam bennük. És ugyanígy többet látok ebben a 49ersben, mint a Chiefs-ben, ami lehet, hogy nekik nem jó omen, de ettől még szvsz ők lesznek a bajnokok.

 9. 10

  acsdav2

  Te az LSU-t nem voltál képes elismerni óriási favoritnak, erre a game manager QB-val játszó 9ers szerinted csak elveszítheti a döntőt? :D

 10. 11

  Kopi3.14

  A Manningeket utoléri.

 11. 12

  bjeela

  Tisztázzunk valamit: az LSU rohadt nagy favorit volt és én is annak tartottam, mindössze azt voltam szíves közölni a nagyérdeművel, hogy egynagylófasztse tudunk a Clemson képességeiről. Mellesleg az első félidőben egészen szépen tartották magukat, amivel igazolták, hogy igazán jók. Mellesleg most, hogy elment az LSU játékosállományának és edzői karának a fele nagy eséllyel ők lehetnek a következő év bajnokai, hacsak Sabant nem húzták fel annyira, hogy jövőre rommá veri az összes ellenfelet.

  Amúgy meg már láttunk game manager QB-ket bajnokságokat nyerni, nem is egyet… Az egész azon múlik, hogy mire lesz képes a Chiefs D. Ha képesek legalább 2-3 támadást megfogni, akkor talán nyerhetnek, de alapból sansztalanok. És zokogni fog a szívem Mahomesért, mert az a srác tényleg megérdemelné, hogy nyerjen minimum hat gyűrűt, mert annyival jobb, mint bárki az utóbbi hatvan évben QB szinten. Na, jó ez rohadt erős elfogultság volt, visszaszívom, legyen inkább 70 év… :DDD

 12. 13

  Megawatt Szvetozár

  “Amúgy meg már láttunk game manager QB-ket bajnokságokat nyerni, nem is egyet… ”
  Bizony, volt, aki hatot is nyert! ;)

 13. 14

  bjeela

  :DDDDDDD Úgy látom megfertőzött a druszám és csótányosodol.

 14. 15

  acsdav2

  1. Saban? Ne viccelj már :) Mikor volt életképes a védelme utoljára egy top csapat ellen? A támadósor pedig rengeteget gyengült. Nagy szükségük lenne arra, hogy Taulia olyan jó legyen, mint a bátya. A Clemson és az Ohio a 2 favorit. :)
  2. Alapból sansztalanok? Mo(n)stert most szétfutotta a Packerst, de azért ne vegyél rá mérget, hogy ez minden meccsen összejön. Egyébként pedig Henry király jóval félelmetesebbnek tűnt aztán csak megfogták.
  3. Én attól tartok, hogy Shanahan mágus borít minden eddig papírformát és rögtön passzokkal szedi szét a védelmet. Aztán elkezdenek pánikolni a Kansas Citynél…..

 15. 16

  conspiracy theory

  Persze csak vicceskedésnek szántam, de:
  Payton: 2 x SB (XLI, L)
  Eli: 2 x SB (XLII, XLVI)
  Jimmy: 2 x SB (XLIX, LI)
  Forrás: a zinternet (Wiki)
  Vagy én nézek be valamit?

 16. 17

  bjeela

  1, Azt majd megláttyuk. Saban nem akárki és a Bama rendszere eddig mindig kitermelt egy kiemelkedő csapatot. Most is csak Tua sérülése miatt nem voltak ott a négy között, ami iszonyat durva dominancia. Az elmúlt tíz évben ötször ők lettek a bajnokok. Ilyet legutóbb 1934-41 között a Minnesota tudott produkálni, ami azért eléggé mutatja, hogy mekkora valaki Saban.

  2-3, Beszéltem én futójátékról? Én csak azt mondtam, hogy a Chiefs D-n múlik minden.

 17. 18

  Bélabá a csótány

  Gondolom összre értette.
  Viszont érdekes hogy TB csak az elmúlt 10 évben 5 backup QB-nek szerzett gyűrűt:Jimmy,Hoyer,Gilbert,Brissett,Etling
  Ez a szám az első 3 SB-nél szintén 5 volt:Bledsoe,Huard,Davey,Kingsbury, Miller

  19 gyűrű TB gyűrűit is beleszámolva.

 18. 19

  conspiracy theory

  +Putyin :)

 19. 20

  Kopi3.14

  Bocsánat, én számoltam el magam, a két Manningnek összesen háromra emlékeztem.

 20. 21

  bjeela

  Shanahan nem csak arról híres, hogy futtatja a csapatát – tisztára mint egy ócska strici -, hanem a kreatív hívásokról, amikben ott vannak a passzjátékok is.

 21. 22

  acsdav2

  Pont ezt írtam neked! :) Hogy most mindenki attól tart Kansas Cityben, hogy akkor Mostertet, hogy fogják meg, erre készülnek majd ezerrel, aztán már az első drive-tól kezdve folyamatosan a Sanders-Samueel-Kittle elkapó triót eteti majd, amire nem lesznek felkészülve.

 22. 23

  acsdav2

  1. Tény, hogy ő a GOAT. De az is tény, hogy a védelmei már nem tudják tartani az top offenseket évek óta. Persze az így is egy hihetetlen dolog, hogy stabilan PO csapata van évről évre. De most nem érzem, hogy ezt a Clemson-Ohio State duót normál esetben felül lehet múlni.
  2. Akkor még is mire kellene gondolnom, hanem a mindent elsöprő futójátékra amikor azt írod, hogy sansztalanok normál esetben? :)

 23. Pingback: Mahomes az egyértelmű favorit a Super Bowl MVP címre | Fűzővel kifelé!

 24. 24

  kristfl

  Mi az a Paint-tel odatett piros pötty Garoppolo-n? :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team