Connect with us

Hír

A Bengals nem fogja elcserélni az 1/1-es picket

Voltak spekulációk és elméletek – főleg a szurkolók körében -, hogy a Bengals esetleg elcserélheti majd az 1/1-es picket, és hogy ez mennyibe kerülhetne. Azonban ezeknek a spekulációknak most véget is vethetünk, hiszen Adam Schefter több forrásra hivatkozva is azt írja, hogy a Bengals nem szándékozik elcserélni az 1/1-es picket.

Nyilván az ilyen szándékok változhatnak, de nagyon nehéz elképzelni, hogy tényleg megtörténjen egy ilyen csere, ráadásul logikus sem lenne a Bengalsnak, amely így megszerezheti a franchise új irányítóját, a valaha volt legjobb egyetemi szezont produkáló Joe Burrow-t. Egy kis történelmi kitekintés: a Bengals háromszor volt 1/1-es (1994, 1995, 2003) és egyszer sem cserélt ki onnan – egyszer, 1995-ben viszont felcserélt az első választási jogért.

Olyan spekulációk is feljöttek – szintén a kommentek közt -, hogy majd Burrow húz egy Eli Manninget és nem ír alá a Bengalshoz, azonban az LSU irányítója elmondta, hogy ha valaki pénzt akar neki adni, hogy focizhasson, akkor nem fog nemet mondani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!