About the author

40 Comments

 1. 1

  WildCard

  Szép karrier volt. Csak rövid.

 2. 2

  Bélabá a csótány

  “Olyan spekulációk is feljöttek – szintén a kommentek közt -, hogy majd Burrow húz egy Eli Manninget és nem ír alá a Bengalshoz”
  Nem is tudom ezt te honnan vetted.

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Ha akarja akkor nem írja alá.
  Simán kizsarolhatna egy Boston transfert.

 4. 4

  ahanem

  ő kommentelte

 5. 5

  chester

  Miert tennek tonkre?

 6. 6

  Gergely Angyal

  Boston Celtics? :D

 7. 7

  Tizenkettes

  Egyébként mi van akkor, ha mondjuk egy csapatnak van 5 darab pickje, és 4-en nem akarnak hozzá aláírni? Ilyen esetben nem hinném, hogy ki lehet állni az adott játékos mellett. Valami olyan szabályt azért csak kellene hozni, hogy aki nem akar aláírni egy csapathoz, azt valahogyan szankcionálják. Mert ezzel a lépéssel az újonc az NFL rendszerét, elveit támadja. Nyilván az, aki az egyik legjobb volt az egyetemen, nem a legszarabb csapatban akar játszani, míg egy 25. helyen elvitt játékos valószínűleg contender csapathoz fog kerülni. Valami olyasmi szabály kellene, hogy az az újonc, aki az első-második körben kel el, azzal, hogy jelentkezik a draftra, kötelezi magát, hogy ahhoz a csapathoz ír alá, amely kiválasztotta. Vagy ez hülyeség lenne? :)

 8. 8

  chester

  Azert nem olyan gyakran fordul elo szerencsere, hogy valaki ne irna ala a draftolo csapatahoz csak azert, mert nem akar ott jatszani. Nem mindenki olyan faszkalap mint Manning apuka.

 9. 9

  Bélabá a csótány

  Játékjoga draftolás után mindenképp a draftoló-é.
  Maga a rendszer szankcionálja azzal, hogy a draftoló csapat “beleegyezése” nélkül máshol SE játszhat.

 10. 10

  katonadani

  szabályzva van ez, ha nem ír alá oda, akkor négy(+1) évig nem játszhat sehol máshol – csak akkor, ha az adott csapat elcseréli

 11. 11

  demonsss

  4 elsőköröst valaki adna tuti kicserèlnènek :D

 12. 12

  chester

  Attol meg lehet egy gerinctelen alak hogy a spermaibol ket SB gyoztes gyerek szuletett. A kettonek nincs koze egymashoz.

 13. 13

  Ge®i

  Ha Burrow tényleg olyan jó és az edzői stáb tudja jól használni a tehetségét, mint Baltimore-ban Jacksonét pl, akkor nem kell temetni előre. Kell elé egy fal, egy közepesnél kicsit jobb futó játék és simán működhet… Jövőre izgi lehet a csoport, ha a Cleveland kihozza magából azt, amit az ott játszók nevei rejtenek, ha a Baltimore hozza az ideit, ha a Pittsburgh tud fejlődni és ők is jó csapatot építenek Burrow köré! 🙂

 14. 14

  Tizenkettes

  Kösz a válaszokat! Tkp. csak azt akartam kiprovokálni, hogy valaki leírja, hogy “faszkalap Manning”. chester megtette. :)

 15. 16

  Bélabá a csótány

  ” ha a Cleveland kihozza magából azt, amit az ott játszók nevei rejtenek”
  OBJ jelenleg azon dolgozik ,hogy hogyan léphetne le Bostonba…..

 16. 17

  bjeela

  Igazad van, valóban nincs ebben gyakorlata az NFL-nek és szinte mindegyik Heisman győztes MVP lett az NFL-ben és az 1/1-esek szinte mindegyike elért legalább egy gyűrűt a karrierje során.

 17. 18

  chester

  Allok szolgalatodra

 18. 19

  chester

  Hat brate hogy ha csak akkor nem mesz tonkre ha nyersz egy gyurut, akkor bizony nagyon sok qb karrierje galyra ment :D

 19. 20

  ThySoul

  Valaki nem akarja összefoglalni nekem ezt az Eli dolgot? Ezer helyen láttam már említve de soha nem olvastam meg az egész sztorit

 20. 21

  Ge®i

  Egyrészt előfordulhat, hogy nem sikerül, másrészt azért marad név utána is. Nyilván sokat számít Odell, de a többiek is képesek lennének szerintem ütőképes csapatot alkotni…

 21. 22

  bjeela

  Okos fiú. Úgysem tehet mást, akkor meg már a lehető legtöbbet ki kell szedni ebből az üzletből. Ennek ellenére tartom, hogy a Bengalsban tönkreteszik.

 22. 23

  daggobert

  Akkora faszkalap azért csak felnevelt vagy 3x Superbowl MVP-ket, más nem faszkalapok még nézőként sem jutnak be egy Superbowlra. :))))))))))

 23. 24

  daggobert

  persze, egyértelmű, egy gerinctelen is hozhat jó döntéseket. ez esetben az élet igazolta is.

 24. 25

  Bélabá a csótány

  Lebeszélte apci,a chargers és a giants hogy Éliás nem akar és nem is fog a chargers-ben játszani,megállapodtak hogy menjen csak le a draft és utána elcserélik.

 25. 26

  kismedvee

  Valahogy nehezen tudom elképzelni,hogy – ha ekkora spíler a srác – az az álma,hogy Tigris legyen…Nem lepődnék meg,ha tényleg húzna egy Manninget, vagy ha mégis elcserélnék az 1/1-et…

 26. 27

  Fetyke

  Szinte kizárt!
  A csere azért, mert annak olyan ára lenne, amit gyakorlatilag senki sem tudna vagy akarna megadni.
  A szerződés alá nem írásával pedig ma már annyi pénzt veszítene Burrow, amit nem engedhet meg magának. Ráadásul idén nincs cserealap játékos, mint Manning esetében volt, így gyakorlatilag a szerződés alá nem írásával a karrierjének is vége lenne egyben.

 27. 28

  Megawatt Szvetozár

  Biztos fülest kapott AB-től, hogy milyen jó Bradyéknál lakni és Zsizell is milyen vendégszerető. ;)

 28. 29

  Megawatt Szvetozár

  Csak jót akart a gyerekének, no. Az idő meg őt igazolta, Elinak van két gyűrűje, ahelyett, hogy ő lenne Rivers, 10 gyerekkel :)

 29. 30

  Megawatt Szvetozár

  Kit adnának érte? Bradyt?

 30. 31

  Bélabá a csótány

  +Round 1.

 31. 32

  acsdav2

  Szerintem rosszul látod!
  A Bengals lenne itt nagyobb szarban. Kizárt, hogy lenyelnék azt, hogy 1/1-ért semmit se kapnak. Kénytelenek lesznek cserélni, mert minden több, mint a semmi. Egyébként nem csak rookie-ban kell gondolkodni. Carr+ 2 évnyi első kör például :)

 32. 33

  Fetyke

  1.) Nem látom, hogy ebben mi lenne az üzlet a Raidersnek? Carr annyira nem rossz irányító, hogy két elsőt és egy kezdő QB-t adjon Chucky egy egy éves fellángolásért (azért Burrow nem P. Manning). Ez egy nagyon kockázatos üzlet lenne a részéről, bár hülyék mindig vannak.
  2.) A Bengals helyében ennyit el sem fogadnék, ehhez még hozzá kellene tenned legalább még 1-2 második vagy harmadik kört is.
  3.) A Bengals nem lenne megszorulva, idén még ott van nekik Dalton. Legrosszabb esetben jövőre kihúzzák Lawrencet is. :)
  4.) Nem látom, hogy Burrownak hol van itt beleszólása a dolgokba.

  ui.: egy olyan újoncért cserébe, aki nem akar oda aláírni, ahova draftolják, én még a mister irrelevant pickemet sem adnám oda cserébe.

 33. 34

  acsdav2

  1.Csak egy példát akartam mondani, hogy egy olyan csapat aki úgy meg van a QB-val elégedve, de azért a szíve mélyén többre vágyik az lehet cserepartner. Lehetne akár a Vikings is ;)
  2. Ez kicsit ellentmondásos, hogy egyik oldalról se tartod jónak az üzletet. Ha az egyik oldalnak nem éri meg, a másiknak pont, hogy jónak kellene lennie.
  3. Lejjebb fejtegettem, hogy Cincinatiben tök mindegy az embereknek, hogy milyen a foci csapat. Így elképzelhető, hogy bevállalnának még egy 1/1-et :D Mondjuk az a pofátlanság csúcsa lenne :) De ha így nézem Burrow valóban sakkban van tartva

 34. 35

  ahanem

  az az álma,hogy Tigris legyen

  eddig is az volt
  Go Tigers!

 35. 36

  acsdav2

  Mert Cincinnatiben senkinek se érdeke, hogy jó foci csapat legyen. Szurkolók nincsenek, aki miatt egy GM, edző vagy játékos úgy érezné, hogy jobban kelljen dolgoznia, a tulaj meg annyit se hajlandó a csapatra költeni, hogy megfelelő létszámú legyen az edzői stáb. Mivel most még keveset keres és ő lesz a nagy újdonság egy-két évig lehet, hogy futni fog a csapat szekere. De előbb-utóbb, be áll majd a középszerűség, ahogy ez történt Prescott,Wentz, Goff, Luck, Stafforddal és sok más QB-val. Akkor pedig SB/PO esélyes csapat akkor lesz csak körülötte, ha a GM extra jó munkát végez. De hát mi motiválna egy GM-et arra, hogy intenzívebben dolgozzon? A tulaj, akit nem érdekel a csapat? A szurkolók, akik alig vannak és akik hűségesek azok is hozzászoktak a középszerűséghez?

 36. 37

  ahanem

  “Nem mindenki olyan faszkalap mint Manning apuka.”

  bár ezt mindenki tudta, csak meg kellett volna nézni, hol játszott…

 37. 39

  Bujdy Bujdy

  És amúgy oda hívják, vagy csak menni akar?
  Mert valahogy nem OBJ jellegű karaktereket gyűjtenek Bostonban, ha jól látom…

 38. 40

  Bujdy Bujdy

  Ti sokkal jobban képben vagytok, mint én ezzel a sztorival. Nekem valami olyasmi rémlik, hogy már a draft ELŐTT megmondták, hogy nem fog aláírni, ráadásul akkor még nem volt ilyen szigorú a szankció, ha nem ír alá. Vagy rosszul tudom?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team