Connect with us

Hír

Még jobban saját képére formálja a Texanst Bill O’Brien

Sokan Bill O’Brien fejéért kiáltanak mostanság, azonban ne várjon senki ilyen változásokat Houstonban. Nem hogy csökkenne a hatalma a Texansnál a főedzőnek, hanem egyenesen nő! A csapat ugyanis kirúgta Chris Olsent, aki a szerződésekkel kapcsolatos tárgyalásokért és azok megkötéséért volt felelős, illetve ideiglenesen a “football operations” vezetője is volt – írja a Houston Chronicle. Olsen 13 évet töltött el a Texansnál.

Így tehát ezek a feladatok is részben O’Brienre szállnak át, aki továbbra is a Texans de facto general managere. Vele pedig kéz a kézben dolgozik Jack Easterby, a csapat fejlődéséért felelős alelnöke, aki nagyjából az asszisztens GM feladatait látja el, igazából ők ketten vezetik a franchise-t, és mindketten csupán a tulajdonos Cal McNairnek felelnek.

Ezen kívül egyébként védőkoordinátori poszton is változás volt Houstonban, már nem a lejáró szerződésű, 72 éves Romeo Crennel a DC, habár ő lehet marad a csapatnál valamilyen tanácsadói szerepben – írja Tom Pelissero. A helyére Anthony Weaver kerül, aki eddig a védőfalat edzette.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!