About the author

18 Comments

 1. 1

  Patriota

  Ismét kiváló az összes, bármilyen fura, a Pats tetszik a legjobban…
  Sajnos…

 2. 2

  kitalaltnev

  Zseniális! A bevezető második mondatán még mindig röhögök. :)))

 3. 3

  Arnold Patsenegger

  wáháháhá 😆 a bevezető a legjobb meme. 😆🤔

 4. 4

  bjeela

  Nahát Jarred, nem is tudtam, hogy te is olyan kiváló jós, és megkérdőjelezhetetlen szakértője vagy az amerikai focinak, mint én!

 5. 5

  Jarred

  Voltunk még egy páran, akiknek összejött ez a bravúr. De így legalább az esélytelenek nyugalmával tudok tippelni a következő körökre merészebbeket. Bár most így belegondolva itt már nincs merész tipp.

 6. 6

  Kopi3.14

  Vajsima Ravens diadal végig?

 7. 7

  bjeela

  Ebben mi a merésség? Kerekisti, na ő merész volt!

 8. 8

  Kopi3.14

  A vajsimaság.

 9. 9

  bjeela

  Émmár az elején megaszontam, hogy itten a Ravenst leszámítva nem nagyon van tuti tipp, de hogy ennyire bejöjjön, azt nem gondoltam volna. Viszont a Billst sajnálom.

  Amúgy most kőkemény boldként megtippeltem a papírformát, mert az manapság az igazi merésség. Pedig szívem szerint nagyon örülnék egy Titans és Seahawks meglepinek.

 10. 11

  Raist

  Rossz hírem van, ha a tippfátokra gondolsz akkor ketten együtt 0-17-el álltok, hiszen mivel az első héten egyik meccset sem találtátok el, így a mostani körben sem lehet már találatotok (szigorúan a tippfát tekintve). Ráadásul ha jól rémlik Te még a konferenciadöntőbe is betippelted a Billst, így az a meccs sem jöhet már. :D

 11. 12

  katonadani

  csak 0-9-cel állnak ketten a tippfát tekintve, alatriste-nek még mindig további tippje életben van (tehát a 4 hazaira tippelt), jarred pedig csak a Billst vitte még egy körrel tovább. Ebből a szempontból balentin áll a legrosszabbul, wild cardon 0/4 volt, illetve a Saints miatt van még 3 bukója a jövőre nézve

  Fun fact: SB résztvevők (tehát AFC és NFC winner) tippje már csak 4 szerkesztőnek van életben a 13ból.

 12. 13

  rowi

  a saints mindenkinek alávágott. vagy a vikes.

 13. 14

  rowi

  a saints mindenkinek alávágott. vagy a vikes.

 14. 15

  Jarred

  Ez rossz hír? Ha így folytatom akkor simán nullázom az egész playoffot. Azért ez is egy jelentős eredmény!

 15. 16

  ahanem

  montam én hogy nem lessz itt semmi széntsz döntő

 16. 17

  ahanem

  egyébként azt hozzátenném, hogy a 100%-os tippsornál csak a 0%-ost nehezebb összehozni, szóval ez is egyfajta szakértelem

 17. 18

  Raist

  Így is lehet nézni, de én arra gondoltam hogy ha nyernek is a hazaiak, akkor sem az ellen, akik ellen a tipp volt. Persze ha szigorúan adott meccs győztese számít csak és az nem hogy ki ellen nyert, akkor úgy van ahogy írtad. Csak ugye a leírásokban pontos párosítások végkimenetelei voltak levezetve (forgatókönyv a rájátszásra) és nem csak a győztesei egy adott körnek.

  Amúgy lássuk be, a Patriots ellen fogadni (hazai pályán) nem nagyon szabad rájátszásban, szentek ellen otthon nagyon merész tipp lett volna és Wentz sérülése sem volt triviálisan kalkulálható tényező (még ha egy üvegbaba hozzá képest titánium ötvözet is). A Texans-Bills meg kb. 50-50 volt már előtte is. Nem érzem hogy annyira mellélőtt volna még az sem, aki 0-4-el kezdett.

  Én ha ésszel tippeltem volna, akkor 2-2 lenne (Texans és Hawks jött volna, de a Texans is csak a hazai pálya miatt), ha szívvel akkor meg 3-1 (akkor a Titans is “betalál”). Életbe nem tippeltem volna a szentek ellen…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team