About the author

6 Comments

 1. 1

  Brain Schottenheimer

  Justin Britt-en 9 misi körül spórolhatna a csapat, én elküldeném a faszba, a liga alsó feléhez tartozik a srác, ennyit nem ér. A pótlása már neccesebb kérdés, nem tudom, hogy a rosteren lévőkből, vagy a piacról kéne megoldani a pótlását. Ha nem küldik el azt is megértem, the devil we know..
  Ed Dickson sima cut, TT szintén. Clowney-t meg kéne tartani, király lenne, ha belemenne valami csapatbarát szerződésbe, és nem a legjobban kereső EDGE akarna lenni, erre talán van is némi esély. JReed hálistennek elég szar szezont tud maga mögött, amivel jelentősen csökkentette a pénzt, amit kapni fog. Kaphatna egy 1 éves prove-it szerződést, már ha nem tud vele a csapat hosszabbítani kedvező áron. Collier akár ugorhat is a második évében (nem tennék rá nagy pénzt), Rasheem Green pedig már tavaly is villant párszor, és még csak 22, tőle sokat várok idén. Poona a 3. évében remélem visszatér a rookie éve végi formához. Akármennyire nem szokott FA cornereket hozni PC&JS most ideje lenne, akár tr
  adelni is egy top cornerért, mert Flowerst rossz volt nézni, és valódi depth nincs mögötte. Amadi talán okés nickel lesz, de kell neki még idő. LB poszton is erősítenék, főleg a drafton, mert KJ és Bobby is öreg. Bár KJ kurva jó évet hozott, Bobbyról ez nem mondható el az All-pro címke ellenére sem, oké a 150+ tackle, de a 80% completion rate már egyáltalán nem, se a meccsenténki 40+ engedett yard. Nem tudom eldönteni, hogy a séma miatt volt ez, vagy pedig öregszik.. mindenesetre jó cikk, megérte a havi 3$-t.

 2. 2

  renningan

  Annyira azért nem rossz ő, jobbat pedig elég nehéz lenne találni – mármint Brittnél. LB-posztra inkább a fiatalítás fér rá hosszabb távon, Wagner most kapott új szerződést, tavaly jött egy 3. körös, sokat nem invesztálnék az egységbe, inkább a secondaryt favorizálnám (meg a támadófalat).

  És thx :)

 3. 3

  apollo

  Alapvetően ez egy kész csapat, ha csak mindenkit megtartanának + 1 vagy 2 nagyobb név, itt ugye Olsen meg is van, és meg lehet célozni az SB-t. A legnagyobb probléma persze a támadófal, meg a passzvédekezés, itt lehet még javítani.
  A tavalyi évben Schneider valami fantasztikusan tradelt és erősítette a védelmet, ellenben a draft a szokásosan tragikus volt.
  Úgyhogy ennek szellemében kéne újraépíteni a támadófalat. Brown és Fluker maradjon, Britt helyett tradelni kéne (2 v. 3 körös cetli), RT-be meg LG-be meg free agency-ről hozni valakit. Esetleg egy második körös draftcetlivel meg lehetne próbálni valakit, de abból idén úgysem lesz használható erősítés.
  A védelembe, pedig nem szabad sajnálni a pénzt, Clowney, Ford, Reed, Jefferson, LB-k, Safety-k rendben vannak. Az első meg harmadik körben meg rá kell menni a CB-re, hátha sikerül fogni valakit, esetleg a szokásos első körös hátracserélés sem probléma ha nincs egyetlen steal sem ott a 27. helyen, ami azért nem lenne meglepetés.
  Ha Clowneyval és Reedel olcsón tudnának hosszabítani vagy esetleg a helyükre megcsípni valakit akkor hasonló szinten van, akkor lenne pénz a falra is, de az biztos hogy bármi lesz, a csapattal számolni kell idén is.

 4. 4

  renningan

  Szerintem csak Reed lehet áron alul. Clowney 18-20 milla alsó hangon, de ezen a szinten mindenki ennyibe kerül. Ha valaki top edge játékost akar, meg kell fizetni.

 5. 5

  apollo

  Reed 10 körül kaphat? Ha Dickson mellett Britt is menne, akkor lenne pénz Clowney-ra viszont akkor lenne egy még lyukasabb támadófal, meg kb 20 milla költőpénz.. Biztos vannak kiskapuk, de ezért nem én vagyok a GM :)

 6. Pingback: Íme mind a 32 csapat FA-kitekintője | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team