Connect with us

Hír

Darren Sproles Hall of Famernek érzi magát

Darren Sproles idén jelentette be a visszavonulását, ami azt jelenti, hogy öt év múlva beválaszthatják a Hall of Fame-be. Persze ez nem jelenti azt, hogy be is fogják, még ha a futó úgy is gondolja, hogy helye van a legjobbak között.

 

 

Úgy érzem, Hall of Famer vagyok. Erről álmodsz gyerekként, ezért dolgozol egész életedben. Remélem, hogy bekerülök, de nem tudok mit tenni, mint várni. Nem rajtam múlik

 

– nyilatkozta a TMZ-nek.

 

Sprolest eredetileg a Chargers választotta a negyedik körben, hat évet húzott le San Diegóban, majd három szezont töltött a Saintsnél, utána igazolt az Eaglesbe. Övé az egy szezonban szerzett legtöbb all-purpose yard (scrimmage + visszahordások) rekordja (2 696 yard 2011-ben), az all-purpose yardok örökranglistáján az ötödik helyen fejezte be karrierjét 19 696 yarddal – csak Jerry Rice, Brian Mitchell, Walter Payton és Emmitt Smith előzik meg.

 

Futásokból 3552-, elkapásokból 4840-, kickoff visszahordásokból 8352-, punt visszahordásokból pedig 2961 yardot hozott össze impozáns pályafutása során. Kétszeres All-Pro, háromszoros Pro Bowler, és egyszeres SB-győztes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!