Connect with us

Szabadügynök

Legjobb szabadügynök cornerbackek

Nem ez minden idők legerősebb corner szabadügynök felhozatala, de a nagyszámú CB hiányos csapat miatt a legjobb játékosok zsíros összeget fognak leakasztani új csapatukról. Nehezíti a general managerek dolgát, hogy a legjobb a elérhető emberek közt sokaknál a sérülékenység a legnagyobb red flag, erre pedig nem árt majd figyelni a szerződések kialakításakor.

 

A piac sztárjai

 

Chris Harris Jr.

 

Harris karrierjének egyik legrosszabb évén van túl, de még így is kezdő cornerback szinten játszott. Mivel a Broncosban nem volt rajta kívül értelmezhető corner, így kénytelen volt sokkal többet outside játszani, mint optimális esetben, valamint az elsőszámú elkapók ellen is többször égett meg a kelleténél. Mindezek ellenére még mindig a liga egyik legjobb képességű játékosa, aki ráadásul slotban is képes elit teljesítményt produkálni. Minden bizonnyal nagy szerződést szakíthat le magának és az egyetlen elrettentő tényező vele kapcsolatban, hogy már 31 éves, így meg vannak számlálva a szezonjai.

 

Byron Jones

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások