Connect with us

Prémium cikkek

Legjobb szabadügynök cornerbackek

Nem ez minden idők legerősebb corner szabadügynök felhozatala, de a nagyszámú CB hiányos csapat miatt a legjobb játékosok zsíros összeget fognak leakasztani új csapatukról. Nehezíti a general managerek dolgát, hogy a legjobb a elérhető emberek közt sokaknál a sérülékenység a legnagyobb red flag, erre pedig nem árt majd figyelni a szerződések kialakításakor.

 

A piac sztárjai

 

Chris Harris Jr.

 

Harris karrierjének egyik legrosszabb évén van túl, de még így is kezdő cornerback szinten játszott. Mivel a Broncosban nem volt rajta kívül értelmezhető corner, így kénytelen volt sokkal többet outside játszani, mint optimális esetben, valamint az elsőszámú elkapók ellen is többször égett meg a kelleténél. Mindezek ellenére még mindig a liga egyik legjobb képességű játékosa, aki ráadásul slotban is képes elit teljesítményt produkálni. Minden bizonnyal nagy szerződést szakíthat le magának és az egyetlen elrettentő tényező vele kapcsolatban, hogy már 31 éves, így meg vannak számlálva a szezonjai.

 

Byron Jones

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

A kor-teljesítmény-sokoldalúság háromszög leginkább benne van meg az idei corner piacon, így könnyen lehet, hogy ő lesz a legkapósabb is márciusban. Ő sem élete legjobb évén van túl, de stabil játékos, aki ráadásul safetyként is használható, ami csak növeli az értékét. Mindezek mellett még fiatalnak is számít és tudja tartani a lépést a gyorsabb elkapókkal is. Az egyetlen negatívum vele kapcsolatban, hogy nem igazi playmaker, mert 79 profi mérkőzése alatt mindössze kettő interceptiont húzott le, ami nem igazán maradandó teljesítmény.

 

 

James Bradberry

 

Úgy tűnik, hogy a három prémium corner hasonló cipőt húzott az évben, mert Bradberry sem emelkedett ki semmilyen tekintetben, de még így is érdemes foglalkozni vele. Nem az a tipikus lockdown corner, de képes az ellenfelek legjobb elkapóival menni, sok leütött labdája van és még fiatal is. A legnagyobb negatívum vele kapcsolatban, hogy nem a legmegbízhatóbban szerel és ebből kifolyólag például futás ellen gyengén is teljesít. Mindenesetre, akik egy jó coverage cornert akarnak, azok nem ezzel fognak elsősorban foglakozni.

 

Kezdők lehetnek

 

Bradley Roby

 

Kevés játékos van, aki annyira hullámzó teljesítményt nyújt, mint Roby. Egyik évében zseniálisan játszik, már kezdenénk elhinni neki, hogy sztár lehet, hogy aztán olyan gyászos szezont húzzon le, hogy a kivágásán gondolkozik az ember. Majd ezt megismétli. Tavaly egy évre szerződött a Texanshoz annak a reményében, hogy a klasszis éve következik, de inkább volt közepes, mint elit közeli játékos. Ellenben még így is a jobb szabadügynök cornerek közé tartozik, így lehet beválnak a számításai és valaki hozzávág egy 10 millió feletti átlagfizetést. Előnyei közé tartozik, hogy még fiatal és képes slotban is játszani, de nincs igazi labdaérzékkel és ösztönökkel sem megáldva, ami az igazán nagyok közé emelnék.

 

Ronald Darby

 

Darby ellen sokáig csak a sérülékenységet lehetett felhozni, de idén emellé odatett egy borzasztó teljesítményt is. Mellette szól ellenben, hogy még mindig fiatal, nagyon jó testfelépítése van és kellően gyors is. Nagyot kockáztat vele az a csapat, aki megfizeti, de nem kizárt, hogy stabil kezdő legyen belőle.

 

 

Trae Waynes – Mackensie Alexander

 

A két Vikings cornert együtt kezelem, mert nem csak egy csapatban játszottak, de hasonló dolgokat lehet róluk elmondani. Mindketten még fiatalok, küszködtek eleget az idei évben és egyikük sem igazi elsőszámú corner. Ellenben kezdőként lehet számolni még velük, Alexanderrel a slotban, Waynesszel pedig a szélen.

 

Jimmy Smith

 

Smith talán utolsó esélyével kapaszkodik egy kezdő helybe, mivel 2015 óta nem játszott teljes szezont végig és 32 lesz az idei évben. Nagyon jó ösztönökkel és fizikai paraméterekkel van megáldva, de amíg ilyen red flagek merülnek fel vele kapcsolatban, addig nem ő lesz a legvonzóbb név a piacon.

 

Csak slot

 

Logan Ryan

 

Ryan rögtön egy kivétel, mert képes a pálya szélén is játszani, de igazából már a slotban érzi jól magát. Amióta a Titansben játszik elég hullámzó a teljesítménye, de az idei éve pont jól sikerült, így bizakodhat egy prove-it szerződésben.

 

Brian Poole

 

Poole atlantás korszakában a liga egyik legrosszabb cornere volt, a legjobb, amit el lehetett róla mondani, hogy legalább szerelni tud. Ellenben az idei éve nagyon jól sikerült, a Jets egyik legmegbízhatóbb cornere volt és kevés elkapást engedett. Ő is egy prove-it szerződésben reménykedhet.

 

Darqueze Dennard

 

Copy-paste Poole, annyi különbséggel, hogy ő nem váltott csapatot, de ugyanazt a fellendülést produkálta, mint Poole. Dennard nem egy jó ösztönökkel megáldott playmaker, hanem egy jó iparos, aki jobb napjain stabil slot corner, ellenben rosszabb estéin még cserének sem szívesen látnám.

 

Futottak még

 

Kendall Fuller

 

Nagyon jót tett neki a Chiefsnél történő sémaváltás és az is, hogy belekóstolt a safety szerepkörbe, de sokat nem várnék tőle hosszú távon.

 

Mike Hilton (RFA)

 

A missed tackle-ök királya, aki a slotban érzi jól magát, de kitünő sebességgel rendelkezik. Talán egy hátsó körös tendert megér.

 

Jalen Mills

Agresszív, de lassú játékos, ráadásul sérüléssel nyitotta az évet. Pozitívum hogy még fiatal és képes lehet a fejlődésre. Mindenesetre nem kezdőként számolnék vele.

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!