Connect with us

Prémium cikkek

Bill O’Brien az NFL bohóca – A Hopkins-csere értékelése

Elképesztően izgalmas volt a szabadügynökpiac nulladik napja, robbant pár óriási bomba. A legnagyobbat természetesen (ismét) a Texans szolgáltatta: Bill O’Brien ezúttal nem a csapat jövőjét, hanem a jelenét szórakozta el, ráadásul egy brutálisan sokat kereső, padra szorult futóért. Egyes külföldi szakértők szerint Bill O’Brien lett az “F”-értékelés, vagyis a karó/bukás/ülj le, egyes új szinonimája, és ezzel akkor sem tudnánk vitatkozni, ha fegyvert szorítanának a fejünkhöz. Értékelés.

 

A Houston Texans elcserélte DeAndre Hopkinst és egy 4. körös picket David Johnsonra, illetve egy második és egy negyedik körös cetlire. Az ilyen cserék még a legtöbb fantasy ligában sem mennének át, annyira egyoldalúak, érthetetlen, hogy Bill O’Brien fejében mi járhatott, amikor rábólintott a dologra.

 

DeAndre Hopkins >>>>>>>>>>>> David Johnson

 

Kezdjük a legalapvetőbb dologgal: egy jó elkapó a mai NFL-ben sokkal többet ér, mint egy jó futó. Egy top 3-as elkapó sokkal többet ér, mint bármelyik futó a ligában. Legyen bármennyire is jó Christian McCaffrey, ha ég a ház, ha sietni kell, ha kell a nagy játék, akkor nem a futót veszik elő a csapatok (legalábbis az esetek nagy többségében). Egyszerűen ebben a passzorientált játékban még akkor sem számít releváns posztnak a futó, ha az adott játékos véletlenül jól tud elkapni.

 

De legyünk nagyvonalúak, tegyük fel, hogy a két poszt legjobbjai ugyanannyit érnek. Ebben az esetben a következő a helyzet:

 

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!