Connect with us

Hír

A Texans hosszabbított Bradley Robyval, a Falcons pedig Tyeler Davisonnal

Megegyezett egymással a Houston Texans és Bradley Roby: a corner három évre 36 millió dollárért írt alá (17 millió dollár garantált), ezzel a 12. legjobban fizetett corner lett a ligában – írja John McClain.

Roby 2014-ben első körös pickje volt a Broncosnak, Super Bowlt is nyert a csapattal, ennek ellenére nem váltotta meg a világot. Nem is marasztalták Denverben, újoncszerződése lejárta után írt alá a Texanshoz 2019-ben, egy évre 10 millió dollárt kapott.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Houstonban csodát tett volna: sérülések miatt csak 10 meccsen játszott, azokon sem volt kifejezetten jó, a szezont 38 tackle-lel, egy sackkel, nyolc leütött passzal, két INT-vel, két engedett TD-vel és egy kiharcolt fumble-lel fejezte be.


Mindeközben a Falcons 3 évre $12 millióért hosszabbított a belső védőfalember Tyeler Davisonnal – írja Vaugh McClure. A korábbi ötödik körös játékos tavaly érkezett Atlantába, ahol főleg futás elleni védőként volt hasznos tagja a csapatnak.

Tavaly összesen 55 szerelést mutatott be, ebből négy volt negatív yardos, kierőszakolt egy fumble-t és egy sack is összejött neki 10 siettetés mellett. Rotációs játékosnak és mélyítésnek kiváló a Falcons védőfalába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!