Connect with us

Hír

Nem áll le a Titans: Delanie Walker és Ryan Succop is kivágva

A Titans rendíthetetlenül dolgozik a keret megtisztításán: Cameron Wake és Dion Lewis elküldése után a csapat bejelentette, hogy kivágta a TE Delanie Walkert és a kicker Ryan Succopot. Előbbivel 6,4, utóbbival 2 millió dollárt spórolt a gárda.

 

 

Walker egy helyi ikon volt. A 49ers draftolta 2006-ban, de a legjobb éveit Tennessee-ben töltötte. 2013 óta a csapat tagja, 2014 és 2017 között minden évben legalább 800 yardot szerzett és összesen 20 TD-t kapott el. Az elmúlt két szezonban viszont már csak nyolc meccsen játszott, 35 éves múlt, ráadásul ott van Jonnu Smith is a keretben, így nem meglepő a menesztése. Ha még szeretne játszani, valaki biztosan ad neki esélyt, de nagy pénzt már nem fog kapni.

 

Succop története is hasonló: a Chiefs draftolta a 7. körben 2009-ben, de ő is Tennessee-ben teljesedett ki. 2014-ben érkezett a csapathoz, első öt szezonjában 87,5 százalékos átlaggal rúgta a mezőnygólokat, tavaly azonban hatból csak egy FG-ja volt jó (16,7). Mivel sérülések is hátráltatták, jó eséllyel őt is elhívja pár csapat, hogy az edzőtáborban bizonyítson, de óriási összegeket már ő sem fog keresni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!