Connect with us

Szabadügynök

Nincs kifogás – Saints FA-értékelő

Sok éve írjuk le, hogy egy nagyon kicsi hiányzik a Saintsnek, hogy Super Bowlba jusson, de aztán mindig elhasal valahol a gárda. Ők is érezhették, hogy itt nem arról van szó, hogy minden kis részlet a helyére kerüljön, hanem tényleg meg kell próbálni utoljára robbantani egy nagyot.

 

Érdemes azzal kezdeni, hogy a Saintsnek nem volt sok költőpénze a szabadügynökpiac nyitása előtt, így nem beszélhetünk arról, hogy hatalmas mozgásterük lett volna és csak rajtuk múlt, kit szereznek meg. Így úgy kellett nekikezdeniük az offseasonnek, hogy pár játékosuk szerződését átalakították. A legnagyobb cutba Kiko Alonso ment bele, aki csaknem 5 millió dollárral foglal kevesebbet a sapkából a új deal után, de Patrick Robinson szerződése is csapatbarát lett, ahogy Janoris Jenkins is kapott egy szerződéshosszabbítást, elsősorban az idei cap hitjének csökkentése érdekében.

 

Ezután következett Drew Brees kontraktusa, ami szintén alapjaiban határozta meg a tevékenységüket. Azt már korábban is olvasni lehetett, hogy valamekkora discounttal fog aláírni a sztárirányító és ez végül meg is történt. Évi 25 millió dolláros szerződésével ő is hozzájárult, hogy tovább tudjon erősíteni a gárda.

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások