Connect with us

Prémium cikkek

Se íze, se bűze – Bills FA-értékelő

A bő egy hónapja írt FA-kitekintőben azt írtam, hogy szép-szép, ahogy a Bills építkezik, de a szintugráshoz látványos erősítés kell. A szabadügynökpiaci tevékenységüket nézve elbizonytalanodik az ember, hogy ez megtörtént-e, de nézzük részletesen.

 

A csapatnak rengeteg pénze volt, kivágni pedig nem nagyon tudtak senkit, így csendesen indult az élet Buffalóban. Még a piac nyitása előtt meghosszabbították Quinton Spain szerződését, aki az egyetlen stabilan kezdő szabadügynökük volt, valamint az ERFA-k közül Levi Wallace, Robert Foster és Jason Croom is maradt. Spain korrekt szerződést kapott, a többiek pedig semmibe nem kerültek, így ezekbe nem igazán lehet belekötni. Lényegében ezzel egyben tartották a fontosabb magot a tavalyi csapatból, így elkezdhettek körbenézni a piacon.

 

 

Az első érkező meglepetésre egy leáldozófélben lévő veterán, Josh Norman lett, akit a Redskins gond nélkül vágott ki és nem úgy tűnik, hogy sok lenne a tarsolyában. Amennyiben csak erre az egy szezonra is, de tud villantani valamit a régi formájából, akkor megérte a Billsnek, mert a fizetése nem kavar sok port, de tartok tőle, hogy csak a roster helyet fogja foglalni.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!