Connect with us

Szabadügynök

Jól kezdődött, aztán… – Broncos FA-értékelő

Izgalmas offseason elé nézett a Broncos, mert sok lejárú szerződésű játékosa volt a csapatnak és a rosteren is volt elég lyuk, amit be kellett foltozni. Szerencsére pénzszűkében sem volt a gárda, de jobban be kellett osztani az elköltendő keretet, mint tavaly.

 

Kezdésnek – ahogy valamennyire várni lehetett – a csapat elengedte Ronald Learyt, ami a játékos kórlapját és fizetését tekintve nem volt meglepő, ellenben megtartotta Todd Davist és Jeff Heuermant, amit én személy szerint nem nagyon tudok üdvözölni.

 

A kötelező házifeladatot gyorsan letudta a csapat, a fontosabb ERFA-k és RFA-k a csapatnál maradtak. Közülük Elijah Wilkonson és Mike Purcell nevét érdemes megjegyezni, előbbi egy több poszton is bevethető támadófalember, aki korrekt teljesítménnyel szállt be tavaly, utóbbi pedig egy főleg futás ellen jól használható védőfalember. Nem ők fogják felívelő pályára állítani a csapatot, de hasznos rotációs emberek, akik mindenképp megérték a pénzüket.

 

 

Szintén papírforma, hogy franchise tag került Justin Simmonsra, ami nagyon jó döntés a csapat részéről, mert mindenképpen meg kellett tartani a fiatal és fejlődő pályán szárnyaló Simmonst, ellenben egy kimagasló év után hiba lett volna hosszú távú szerződéssel megkínálni. A másik, vele egyidőben érkezett safety, Will Parks elhagyta a csapatot, de az ő megtartása már koránt sem volt  kulcskérdés.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások