Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Derrick Brown

A defensive tackle nem a legszexibb poszt, de ennek ellenére minden évben van legalább egy olyan játékos a drafton, akit nagyon sokra értékelnek a szakértők és top10-es, de akár top5-ös tehetségnek is tartják a prospectek között. Az idei évben két igazán kiemelkedő védőfalember nevével találkozni, és közülük is a nagyobb név Derrick Brown.

 

 

Brownnak viszonylag nehéz gyerekkora volt, a családjával kiskorában elköltöztek szülővárosából és iskolaéveinek kezdetén nem nagyon találta magát a világban. A sport adott neki végül menedéket és a kosárlabda mellett az amerikai futballal próbálkozott. Méretei és képességi végül egyértelműen utóbbi felé terelték és a gimnáziumban már csak erre koncentrált.

 

Ránézésre nem tűnik a legnagyobb darab robosztus felépítésű játékosok közé tartozik, de ez megtévesztő. Magasságban és súlyban is a felső 10%-k közé tartozik, ezért nem meglepő, hogy a fal belsejében akár több poszton is bevethető legyen és erőből tudjon dominálni. Az egyetemen ha néhány snap erejéig is, de majdnem minden technique-ben játszott, a nullától egészen az ötös technikáig mindenhol kapott már helyett.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!