Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Grant Delpit

Minden classban vannak izgalmas vagy megosztó játékosok, akik így vagy úgy, de felkeltik a nézősereg figyelmét. Grant Delpit azért különösen érdekes történet, mert ő egyszerre mindkettő. Játékát figyelve semmiképpen nem lehet unalmas jelzőket használni, ugyanakkor érthető sok ember kritikája is az irányába.

 

Delpit az egyetemi bajnok LSU safetyje elég kemény hullámvasúton van túl az elmúlt időben és éppen ezért nagyon nehéz belőni valódi értékét. Ha összességében vizsgáljuk az elmúlt két évet, akkor kétségtelen, hogy helye van a legjobbak között, nem hiába nyerte meg 2019-ben a legjobb defensive backnek járó elismerést. Azonban voltak periódusok, amelyeknél egyszerűen nem tudta hova rakni az ember a játékát.

 

Ránézésre Delpit egy nyurga, de mégis izmos safety, aki inkább passz ellen lehet igazi fegyver, mintsem a futás ellen. A hosszúkás testalkat mellé egy brutálisan atletikus képesség társul, így áll össze a legnagyobb fegyvere. Az LSU sztárja ugyanis egy igazi coverage safety, aki hatalmas területet képes bejátszani a pálya hátulján, de igazából minden szegletére a játéktérnek oda tud érni. Nagyon rugalmas minden testrésze, gyorsan fordul, könnyedén gyorsít fel vagy lassít le, szinte suhan a pályán.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!