Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Henry Ruggs

Az NFL-ben vannak elkapók, akik sebességükből élnek és főleg mélyen képesek károkat okozni egy védelemben. Ők általában kiegészítő játékosok egy-egy elsőszámú WR mellett. Henry Ruggs szintén a gyorsaságából él, de képességei alapján nem feltétlenül van arra predesztinálva, hogy második számú WR legyen, sőt sokan inkább egy következő Tyreek Hillt látnak benne.

 

Az Alabama játékosa ugyanis nagyon sokáig a sztárelkapó, Jerry Jeudy árnyékában játszott és az idei év elejéig körülbelül nem is nagyon emlegették a nevét, mint első körös tehetség. Ruggs azonban kilépett a sötétségből és már sokan hasonlóan értékes játékosnak tartják, mint egyetemi elkapó társát.

 

Első ránézésre nem feltétlenül mondaná meg az ember, hogy miben rejlik az igazi ereje. 183 centiméteréhez közel 85 kg társul, nem pehelysúlyú, de nem is a nagyobb, testesebb elkapok közé tartozik. Az igazi ereje így nem a testi játék, hanem a sebesség. Sokan egyenesen azt jósolták, hogy megdönti a 40 yard rekordját és bár ez nem sikerült neki, de nem volt alaptalan a feltételezés.

 

Erősségek

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!