Connect with us

Szabadügynök

Csöbörből vödörbe? – Bears FA-értékelő

Kiemelt fontosságú év következik a Bears vezetősége számára. Eredményt kell felmutatni és legalább a rájátszást el kell érni a következő szezonban. Ha a terv elbukik, akkor nagy valószínűséggel új időszámítás kezdődik majd Chicagóban és megköszönik Matt Nagy vezetőedző és Ryan Pace general manager munkáját.

Távozók

Az offseason kezdetén gyakorlatilag nem volt semmi helyük a sapka alatt, így előzetesen már számítani lehetett pár veterán elküldésére. Végül 3 komolyabb nevű távozóval közel 31 millió dollárt sikerült összetapsolnia Pace-nek, amit aztán fel is használt teljes mértékben.

Szabadügynökök

A lejáró szerződésű játékosok között nem igazán találunk olyat, akire azt lehetett volna mondani, hogy mindenképpen meg kellene tartani. Daniel egy átlagos csereirányító, de egyrészt pótolható, másrészt vele sem indult be az óriási győzelmi hullám a tavalyi évben.

Cornelius Lucas a csapat csere tackle-je volt és bár nagyon rosszul nem teljesített, de a kezdök pozícióját azért nem veszélyeztette. Erre a szerepkörre talán megérte volna megtartani, ugyanakkor pótolni sem lehetetlen.

A még tavaly is jól teljesítő védelemből távozott pár fontosabb láncszem, de sztárokat ott sem vesztett a Bears. Nick Williams és Nick Kwiatkoski tavaly lettek kiegészítő emberekből a szezon folyása során kezdő játékosok. Mindketten jól is teljesítettek, azonban aggódni nem kell nélkülük sem, a csapat a védőfal közepén és a linebacker sorban is megvan.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!