Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Josh Jones

Az idei NFL draft az elmúlt évek trendjeihez képest eltérő módon bőséges kínálatot nyújt a potens, első kört érő offensive tackle-ök tekintetében. Ezen csoport egyik, ha nem a legnagyobb fekete lova Josh Jones a Houston egyetemről.

Ellentétben a legtöbb vetélytársával a posztján, Josh Jones nem a legkiemelkedőbb programok egyikéről érkezik meg a ligába, így sok esélye nincs, hogy őt válasszák ki először a támadófalba. Az viszont könnyen előfordulhat, hogy ő viszi a legtöbbre.

Amikor egy játékos teljesítményébe nehéz belekötni, mert szinte problémamentesen hozza le egyik meccset a másik után, akkor el kell kezdeni vizsgálni a körülményeket. Nyilván a Houston Cougars menetrendjében nem sok nagy kihívással találkozhat egy kiemelkedő tudású, leendő NFL OT. Ez az a toposz, amit Jones esetében mindig elővesznek, kicsit túl is magyarázva a dolgokat.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!