Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Mekhi Becton

Mekhi Becton az a csávó, akinek az édesanyja a születési anyakönyvi kivonatával járt az általános iskolai focimeccsekre, mert sosem hitték el, hogy a fia az adott korosztályba tartozik, annyira kilógott fizikai paramétereinek köszönhetően. Az egyetemre már nem kellett vinnie a papírokat, de itt is mindenkinél több számmal nagyobb volt és egész egyszerűen dominálta az ellenfeleit. Mi pedig csak szájtátva néztük, ahogy a földdel teszi őket egyenlővé. 

Erősségek

Becton egy igazi behemót, hiszen megüti a 200 centimétert magasságban és a 165 kilót tömegben. Egy masszív óriásról van szó, akinek ráadásul hatalmas a karfesztávolsága is, a combine-on 90,5 centisnek mérték a karját. Már önmagában ezekkel a méretekkel felhívta magára a figyelmet, azonban az még csak-csak előfordul, hogy ekkora falembert látnak a scoutok, azonban az nem, hogy ezek a mammutok ennyire jól mozognak, mint Becton.

A Louisville tackle-je ugyanis baromi atletikus, nem is értem, hogyan mozoghat ennyire jól egy ekkora ember. Becton a “nem ér” kategória ilyen szempontból. Önmagában persze a 40 yardos idő nem sokat jelent egy támadófalembernél, de ha ekkora mérettel is 5,1 másodperc alatt teljesítesz (a felső 19 százalékban), akkor nagy baj nem lehet az altetikusságoddal. Bectonnak pedig nincs is, sőt, a mobilitását sokkal kisebb tackle-ök is megirigyelnék.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!