Connect with us

Prémium cikkek

Késő bánat? – Rams FA-értékelő

Kevés ember ismeri be őszintén, ha hibázik, de Les Snead (GM) ezúttal elég bátor volt, így a várakozásokkal ellentétben meglepően mozgalmas szabadügynökpiaca volt a Ramsnek. Kevés anyagi mozgástér és sok feladat állt a csapat előtt – nézzük, hogy sikerült megoldani a feladatot. 

 

Távozók

 

A csapatnak előzetesen mindössze két reális cut opciót találtam a lenti táblázaton látható összeg növelése érdekében, és mind Matthews, mind Robey-Coleman esetében meg is lépte ezt a Rams. Utóbbi érdekesebb, ugyanis nem nyújtott rossz teljesítményt és a kivágásával spórolt 4 millió dollár sem túl sok – egy jó slot corner szerintem bőven megéri ezt a pénzt. Matthews tavaly már leszálló ágban lévő veteránként tért haza (Kaliforniában született, ide járt egyetemre), de ez a projekt érthető okokból egy év után véget is ért. A régi fényét már nem érte el és tudtak rajta spórolni 3.75 millió dollárt.

A várható move-okon túl pedig jött egy eléggé meglepő, de végső soron érthető döntés: a csapat elköszönt Todd Gurley-től. Les Snead hozott egy rossz döntést, amikor nagyon megfizetett egy running backet (amit megtesz megannyi más GM is), de belátta a hibáját.

Gurley formája visszaesett, az egészségügyi állapota sem teljesen tisztázott, miközben csak vitte a pénzt. Egy rossz döntés pedig sose legyen alapja egy másik rossz döntésnek, így csak azért megtartani Gurley-t, mert 2 éve nagyon sok pénzt adtak neki, nem lett volna helyes döntés. Még úgy sem, hogy idén és még jövőre is 10-10 millió dollár dead money-t kell elkönyvelni utána.

 

 

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!