Connect with us

Prémium cikkek

Sok kicsi sokra megy – Raiders FA-értékelő

A Raiders idén is folytatta a szisztematikus építkezést, lassan beérni látszik a Jon Gruden-way. A kérdés már csak az, hogy idén jön-e el az áttörés, lesz-e olyan erős a keret, hogy egy közepes irányítóval is elérhető közelségbe kerüljön a rájátszás. Az előjelek biztatóak. 

 

A csapat rostere már a piac nyitása előtt is többnyire rendben volt – ahogy a kitekintőben is írtam, mindössze két relatíve felesleges játékosa volt a csapatnak: az irányító Derek Carr és a linebacker Tahir Whitehead. Mivel Tom Bradyről és Philip Riversről is lemaradt a gárda, Ryan Tannehill és Dak Prescott pedig ki sem került a piacra, így Carr lecserélésére nem volt lehetőség. Maradt tehát Whitehead, akitől annak rendje és módja szerint elköszönt a Raiders, felszabadítva ezzel több, mint 6 millió dollárt.

 

 

A Raiders így végül – Richie Incognito december 30-i hosszabbítását is beleszámolva – 56 millióból gazdálkodhatott , ami kifejezetten soknak mondható . Szerencsére Mike Mayockék ellenálltak a kísértésnek, nem kezdtek eszetlen költekezésbe, sőt kifejezetten megfontoltan jártak el. Kezdetnek gyakorlatilag senkit nem hoztak vissza a saját korlátlan jogú szabadügynökeik közül:

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!