Connect with us

Hír

Nem volt zökkenőmentes az NFL mock draftja

Az NFL tegnap tartotta meg a virtuális mock draftját, felkészítve a csapatokat arra, mi is vár rájuk csütörtök, péntek és szombat este a valós drafton, amit a koronavírus miatt a megszokottaktól eltérően teljesen virtuálisan vezényelnek majd le. Ahogy sokan tartottak tőle, nem volt teljesen zökkenőmentes a történet.

Adam Schefter arról számol be, hogy már az első picknél volt egy kis technikai malőr, ami egy két és fél perces késéshez vezetett – nem a Bengals hibájából. Dianna Russini pedig több edzővel is beszélt a mock draft kapcsán, nem volt a legpozitívabb a hangulat az elején.

Többeknek a sávszélességgel akadt problémájuk, volt olyan főedző, aki őrjöngött, mert a gyerekek az iPadjeiken játszva lelassították az internetet. Mások a kommunikációs problémákat vetettek fel, mert 32 GM egyszerre jelentkezett be egy konferenciahívásba, de nem némították le magukat.

A kezdeti nehézségek után viszont többen is azt mondták, hogy rendben volt a dolog és simán lezajlott az esemény. Reméljük a mock draft alatt minden hibát és problémát elhárítottak és élesben már minden jól fog működni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!