Connect with us

Hír

Megromlott a kapcsolat Brady és McDaniels között?

Nagyon sok spekuláció, pletyka, hír látott már napvilágot arról, miért akart távozni Tom Brady a Patriotsból, vagy épp miért nem marasztalták eléggé. Valószínűleg a teljes igazságot sosem tudjuk majd meg, volt már szó a Brady és Belichick közt viszony megromlásáról, most pedig Gary Myers arról számol be, hogy Brady és a támadókoordinátor Josh McDaniels között romlott meg a viszony.

Myers úgy tudja, hogy Bradyt lefárasztotta McDaniels és az irányító több beleszólást akart a támadó gameplanbe. Többször láttuk Bradyt és McDanielst kiabálni egymással a mérkőzések során az oldalvonal mellett, de nyilvánosan mindketten elmondták, hogy ez nem a kapcsolatuk kivetülése volt, csak a pillanat hevében történtek.

Brady egyébként Instagramon válaszolt ezekre a pletykékra. Azt írta, hogy “kérlek hagyjátok abba ezt a nonszensz dolgot” és hogy “kérlek legyetek felelősségteljesebbek a híresztelésekkel”. Az irányító be is jelölte McDanielst a válaszban egy szívecske emojival és azt írta, hogy “19 éve együtt és testvérek egy életre”.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!