Connect with us

Hír

Tovább épül a Tennessee Patriots

Sokat lehet viccelődni azzal, hogy Tennessee-ben (és egyébként Detroitban is) egy új Patriots épül, hiszen elég sok ex-patrióta érkezett már a csapathoz az elmúlt években, elég csak a general manager Jon Robinsonra vagy a főedző Mike Vrabelre gondolni, de a játékosok közt is találunk korábbi New England-i játékosokat. Most a front office-ba érkezett egy újabb korábbi Patriots-alkalmazott, méghozzá Monti Ossenfort.

Ossenfort a Patriotsnál az egyetemi játékosmegfigyelésért felelős igazgató volt, most pedig előlép és a teljes játékosszemélyzetért felelős igazgató lesz a Titansnél – számol be Albert Breer. Egyesek egyébként úgy gondolták, hogy ha Nick Caseiro lelép a Patriotstól, akkor Ossenfort kerülhetett volna a helyére, így viszont nem maradt neki előrelépési lehetőség, tehát a csapatváltás mellett döntött – a draft után le is járt a szerződése.

Ossenfort 18 éve dolgozik az NFL-ben, ebből 15-öt a Patriotsnál töltött, hat éve volt az egyetemi játékosmegfigyelésért felelős igazgató. Idén interjúzott egyébként a Browns és a Texans general manageri pozíciójáért is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!